- Clarification stage
- Bid submission
- E-tenders
- Bid evaluation
- Contract
1. „Carcase de pui broiler eviscerate, congelate, categoria I” 2. „Carne de porcină congelată în semi-carcase de categoria II” 3. „Carne de bovină congelată în semi-carcase de categoria I”,
Information about the contracting authority
Name
Fiscal code / IDNO
Address
Web site
Contact
Name and surname
Contact phone
Fax
Tender information
Date of publishing
Last edited
MTender ID
CPV code
Procedure type
Evaluation criteria
Bid lot list
Lot name : Carne de porcină congelată în semi-carcase de categoria II
Conform cerinţelor: HG 696 din 04.08.2010. Condiţii tehnice de calitate: Carne de porc congelată în semi-carcase, conformaţia carcaselor nu mai joasă de clasa U (conţinutul de carne-macră nu mai puţin de 50%); Carne supusă conservării prin folosirea tratamentului frigorific (−18˚ −30˚ C), care asigură congelarea profundă şi păstrarea îndelungată; Semi-carcasele se livrează fără membre, cap, organe interne, grăsimea internă. Greutatea minimală a semi-carcasei 20 kg; Greutatea maximală a semi-carcasei nu va depăşi 45 kg; Grosimea slăninii măsurată la nivelul vertebrelor toracale (spinale) 6-7 nu va depăşi 4 cm. Ambalarea: Se va face în material de polietilenă transparentă, acoperită cu plasă din poliester, ce va asigura toate condiţiile de igienă la manipulare şi transportare a mărfii, ambalajul trebuie să fie întotdeauna marcat. Aspect: Carcasele întregi, semi-carcasele, partea anterioară sau posterioară a carcaselor; Se apreciază senzorial şi va corespunde speciei, vârstei, stării de îngrăşare; Marcarea carcasele, semi-carcasele vor fi marcate cu ştampilele Serviciului veterinar de stat. Nu se admite înlăturarea de la carcase, semi-carcase a careva ţesuturi musculare, depuneri de grăsimi subcutanate, oaselor sau altor părţi ce aparţin carcaselor, semi-carcaselor, precum şi existenţa pe ele a bucăţilor străine de carne sau grăsime. Culoarea se caracterizează prin luminozitate, intensitate şi tonalitate. Miros şi gust caracteristic. Consistenţa după dezgheţare, rezistentă la deformare, prin apăsarea cu degetul pe suprafaţa cărnii se păstrează forma. Condiţii de livrare: Livrarea se va efectua cu transportul vânzătorului la comanda cumpărătorului, la depozitele alimentare ale unităţilor militare din mun. Chişinău str. Vasile Lupu 37 şi or. Bălţi str. Sofiei. La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă, copia certificatului sanitar - veterinar, confirmată prin ştampila umedă a solicitantului certificatului şi a Ofertantului. Termen de livrare, pe parcursul trimestrelor I-II ale anului 2019, în zilele de marţi, miercuri şi joi, conform cererii şefului Depozitului alimentar.
Status
Estimated value
ID
Lot name : Carcase de pui broiler eviscerate, congelate, categoria I
Conform cerinţelor: HG 696 din 04.08.2010. Ambalat a câte 1-2,5 kg, ambalajul să permită depozitarea în stivă şi transportarea în siguranţă. Fiecare ambalaj să dispună de etichetă cu termenul de valabilitate. Condiţii de livrare: livrarea se va efectua cu transportul vânzătorului la comanda cumpărătorului, la depozitele alimentare ale unităţilor militare din mun. Chişinău str. Vasile Lupu 37 şi or. Bălţi str. Sofiei. Termen de livrare, pe parcursul trimestrelor I-II ale anului 2019, în zilele de marţi, miercuri şi joi, conform cererii şefului Depozitului alimentar. Condiţii tehnice de calitate: Carnea de pasăre destinată consumului uman, provine din sacrificarea păsărilor domestice; Carcasele de pui sunt reprezentate de întregul corp al unei păsări după sîngerare, deplumare şi eviscerare; Carcasele de pui se obţin din păsări eviscerate, fără cap, gât, picioare şi guşă; Carcasele se comercializează numai preambalate individual. Starea termică: Congelată - carcasele de pui răcite în condiţii care asigură congelarea profundă şi păstrarea îndelungată prin folosirea tratamentului frigorific (−18˚ −30˚ C). Proprietăţi organoleptice: Aspect – carcase curate, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice, stare congelată, nu se admite deformarea carcaselor; Culoarea pielii galbenă cu nuanţe între galben şi alb sidefiu, musculatura roz-roşiatică, carasteristică, consistenţa fermă şi elastică; Mirosul la suprafaţă, în secţiune şi în interiorul carcasei, miros caracteristic, fără miros străin. Reguli pentru verificarea calităţii: La fiecare lot se verifică ambalarea, marcarea, proprietăţile organoleptice, cantitata şi calitatea mărfii. Marcarea carcaselor de pui se marchează individual, prin ataşarea unei etichete, pe fiecare carcasă, care să cuprindă cel puţin următoarele informaţii: denumirea sortimentului, denumirea producătorului, localitatea (adresa), menţionarea speciilor de animale de la care provine carnea, data de fabricaţie/ambalare şi termen de valabilitate, condiţii de păstrare, menţionarea tratamentelor termice utilizate (ex: produs congelat), marca de sănătate care atestă că produsele au fost obţinute în unităţi de tăiere autorizate sanitar-veterinar prevăzute de legislaţia în vigoare. Fiecare lot va fi însoţit de certificat sanitar-veterinar emis de autoritatea veterinară competentă, în conformitate cu prevederile legislaţiei sanitar-veterinare în vigoare.
Status
Estimated value
ID
Lot name : Carne de bovină congelată în semi-carcase de categoria I
Conform cerinţelor: HG 696 din 04.08.2010. Condiţii tehnice de calitate: Carne de bovine în semi-carcase, congelată. Conformaţia carcaselor nu mai joasă de clasa U (foarte bună). Clasa de îngrăşare medie. Ambalarea se va face în material de polietilenă transparentă, acoperit cu plasă din poliester, ce va asigura toate condiţiile de igienă la manipulare şi transport a mărfii. Ambalajul trebuie să fie întotdeauna marcat. Stare termică: Carne congelată, supusă conservării prin folosirea tratamentului frigorific (−18˚ −30˚ C), care asigură congelarea profundă şi păstrarea îndelungată; Aspect: Carcase întregi, semi-carcase, partea anterioară sau posterioară a carcaselor; - se apreciază senzorial şi va corespune speciei, vîrstei, stării de îngrăşare; Marcarea carcasele, semi-carcasele vor fi marcate cu ştampilele Serviciului veterinar de stat. Nu se admite – înlăturarea de la carcase, semi-carcase a careva ţesuturi musculare, depuneri de grăsimi subcutanate, oaselor sau altor părţi ce aparţin carcaselor, semi-carcaselor, precum şi existenţa pe ele a bucăţilor străine de carne sau grăsime. Culoarea se caracterizează prin luminozitate, intensitate şi tonalitate. Miros şi gust caracteristic. Consistenţa după dezgheţare, rezistentă la deformare, prin apăsarea cu degetul pe suprafaţa cărnii se păstrează forma. Condiţii de livrare: Livrarea se va efectua cu transportul vânzătorului la comanda cumpărătorului, la depozitele alimentare ale unităţilor militare din mun. Chişinău str. Vasile Lupu 37 şi or. Bălţi str.Sofiei. La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă, copia certificatului sanitar - veterinar, confirmată prin ştampila umedă a solicitantului certificatului şi a Ofertantului. Termen de livrare, pe parcursul trimestrelor I-II ale anului 2019, în zilele de marţi, miercuri şi joi, conform cererii şefului Depozitului alimentar.
Status
Estimated value
ID
Procurement procedure documents
No questions posted
awardedContractPreparation
Estimated value without VAT11/20/2018 12:00:18 PM - 12/13/2018 1:07:35 PM
12/13/2018 1:07:35 PM - 12/20/2018 1:25:11 PM