Sistemul electronic de achiziții publice

Descriere

ID
b42aefd4-eca2-11e8-9848-d104af1f2f79
Denumirea lotului
Carcase de pui broiler eviscerate, congelate, categoria I
Descriere
Conform cerinţelor: HG 696 din 04.08.2010. Ambalat a câte 1-2,5 kg, ambalajul să permită depozitarea în stivă şi transportarea în siguranţă. Fiecare ambalaj să dispună de etichetă cu termenul de valabilitate. Condiţii de livrare: livrarea se va efectua cu transportul vânzătorului la comanda cumpărătorului, la depozitele alimentare ale unităţilor militare din mun. Chişinău str. Vasile Lupu 37 şi or. Bălţi str. Sofiei. Termen de livrare, pe parcursul trimestrelor I-II ale anului 2019, în zilele de marţi, miercuri şi joi, conform cererii şefului Depozitului alimentar. Condiţii tehnice de calitate: Carnea de pasăre destinată consumului uman, provine din sacrificarea păsărilor domestice; Carcasele de pui sunt reprezentate de întregul corp al unei păsări după sîngerare, deplumare şi eviscerare; Carcasele de pui se obţin din păsări eviscerate, fără cap, gât, picioare şi guşă; Carcasele se comercializează numai preambalate individual. Starea termică: Congelată - carcasele de pui răcite în condiţii care asigură congelarea profundă şi păstrarea îndelungată prin folosirea tratamentului frigorific (−18˚ −30˚ C). Proprietăţi organoleptice: Aspect – carcase curate, fără resturi de conţinut intestinal sau impurităţi mecanice, stare congelată, nu se admite deformarea carcaselor; Culoarea pielii galbenă cu nuanţe între galben şi alb sidefiu, musculatura roz-roşiatică, carasteristică, consistenţa fermă şi elastică; Mirosul la suprafaţă, în secţiune şi în interiorul carcasei, miros caracteristic, fără miros străin. Reguli pentru verificarea calităţii: La fiecare lot se verifică ambalarea, marcarea, proprietăţile organoleptice, cantitata şi calitatea mărfii. Marcarea carcaselor de pui se marchează individual, prin ataşarea unei etichete, pe fiecare carcasă, care să cuprindă cel puţin următoarele informaţii: denumirea sortimentului, denumirea producătorului, localitatea (adresa), menţionarea speciilor de animale de la care provine carnea, data de fabricaţie/ambalare şi termen de valabilitate, condiţii de păstrare, menţionarea tratamentelor termice utilizate (ex: produs congelat), marca de sănătate care atestă că produsele au fost obţinute în unităţi de tăiere autorizate sanitar-veterinar prevăzute de legislaţia în vigoare. Fiecare lot va fi însoţit de certificat sanitar-veterinar emis de autoritatea veterinară competentă, în conformitate cu prevederile legislaţiei sanitar-veterinare în vigoare.
Statut
Procedură finalizată
Valoarea estimată
750,000.00 MDL

Lista pozițiilor

1. Carcase de pui broiler eviscerate, congelate, categoria I
CPV
15112000-6 - Carne de pasăre
Cantitatea
30000
Unități de măsură
Kilogram
2. Carne de porcină congelată în semi-carcase de categoria II
CPV
15113000-3 - Carne de porc
Cantitatea
25000
Unități de măsură
Kilogram
3. Carne de bovină congelată în semi-carcase de categoria I
CPV
15111000-9 - Carne de bovine
Cantitatea
25000
Unități de măsură
Kilogram