Sistemul electronic de achiziții publice

Descriere

ID
b42aefd3-eca2-11e8-9848-d104af1f2f79
Denumirea lotului
Carne de porcină congelată în semi-carcase de categoria II
Descriere
Conform cerinţelor: HG 696 din 04.08.2010. Condiţii tehnice de calitate: Carne de porc congelată în semi-carcase, conformaţia carcaselor nu mai joasă de clasa U (conţinutul de carne-macră nu mai puţin de 50%); Carne supusă conservării prin folosirea tratamentului frigorific (−18˚ −30˚ C), care asigură congelarea profundă şi păstrarea îndelungată; Semi-carcasele se livrează fără membre, cap, organe interne, grăsimea internă. Greutatea minimală a semi-carcasei 20 kg; Greutatea maximală a semi-carcasei nu va depăşi 45 kg; Grosimea slăninii măsurată la nivelul vertebrelor toracale (spinale) 6-7 nu va depăşi 4 cm. Ambalarea: Se va face în material de polietilenă transparentă, acoperită cu plasă din poliester, ce va asigura toate condiţiile de igienă la manipulare şi transportare a mărfii, ambalajul trebuie să fie întotdeauna marcat. Aspect: Carcasele întregi, semi-carcasele, partea anterioară sau posterioară a carcaselor; Se apreciază senzorial şi va corespunde speciei, vârstei, stării de îngrăşare; Marcarea carcasele, semi-carcasele vor fi marcate cu ştampilele Serviciului veterinar de stat. Nu se admite înlăturarea de la carcase, semi-carcase a careva ţesuturi musculare, depuneri de grăsimi subcutanate, oaselor sau altor părţi ce aparţin carcaselor, semi-carcaselor, precum şi existenţa pe ele a bucăţilor străine de carne sau grăsime. Culoarea se caracterizează prin luminozitate, intensitate şi tonalitate. Miros şi gust caracteristic. Consistenţa după dezgheţare, rezistentă la deformare, prin apăsarea cu degetul pe suprafaţa cărnii se păstrează forma. Condiţii de livrare: Livrarea se va efectua cu transportul vânzătorului la comanda cumpărătorului, la depozitele alimentare ale unităţilor militare din mun. Chişinău str. Vasile Lupu 37 şi or. Bălţi str. Sofiei. La livrare se prezintă, pentru fiecare partidă, copia certificatului sanitar - veterinar, confirmată prin ştampila umedă a solicitantului certificatului şi a Ofertantului. Termen de livrare, pe parcursul trimestrelor I-II ale anului 2019, în zilele de marţi, miercuri şi joi, conform cererii şefului Depozitului alimentar.
Statut
Procedură finalizată
Valoarea estimată
1,200,000.00 MDL

Lista pozițiilor

1. Carcase de pui broiler eviscerate, congelate, categoria I
CPV
15112000-6 - Carne de pasăre
Cantitatea
30000
Unități de măsură
Kilogram
2. Carne de porcină congelată în semi-carcase de categoria II
CPV
15113000-3 - Carne de porc
Cantitatea
25000
Unități de măsură
Kilogram
3. Carne de bovină congelată în semi-carcase de categoria I
CPV
15111000-9 - Carne de bovine
Cantitatea
25000
Unități de măsură
Kilogram