- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
1. Serviciile se vor presta la sediul IGPF, str. Petricani, 19 pe tot parcursul anului 2022; 2. Asigurarea totală a necesarului de către operatorul economic pentru deservire: pahare (sticlă), ceşti cafea/ceai (porţelan), platouri, farfurii (porţelan), şerveţele, linguriţe (porţelan sau inox), tacâmuri (inox), mese de cocktail împreuna cu husă de tip strech special concepută cu dimensiuni aproximative: înălţime 110 cm, diametru 90 cm; 3. Pauza de cafea (coffee break) va conţine (ca meniu): cafea naturală (boabe, calitatea superioară); ceai verde şi negru (calitatea superioară); apă minerală plată/cu gaze în recipiente de 0,5 l pentru o persoana; zahăr pentru cafea/ceai în recipiente (ambalaj) la 5 g; lapte pentru cafea/ceai în recipiente de 7g – 10g, cu grăsimea de 10%; asortiment de produse de patiserie dulci/sărate, tartine (de dimensiuni mici - 50-70 gr); 4. Mâncarea va fi ambalată igienic; 5. Transportul şi aranjarea bufetului – incluse în preţ; 6. Standul de cafea va fi disponibil pe toată durata evenimentului. Standard de referință: HG Nr. 101 din 30.01.2018. Operatorul economic va prezenta oferta pentru 1 pers/pauză de cafea în conformitate cu specificațiile menționate supra.
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Nume Prenume
Telefonul de contact
Fax
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : Servicii de deservire a pauzei de cafea
1. Serviciile se vor presta la sediul IGPF, str. Petricani, 19 pe tot parcursul anului 2022; 2. Asigurarea totală a necesarului de către operatorul economic pentru deservire: pahare (sticlă), ceşti cafea/ceai (porţelan), platouri, farfurii (porţelan), şerveţele, linguriţe (porţelan sau inox), tacâmuri (inox), mese de cocktail împreuna cu husă de tip strech special concepută cu dimensiuni aproximative: înălţime 110 cm, diametru 90 cm; 3. Pauza de cafea (coffee break) va conţine (ca meniu): cafea naturală (boabe, calitatea superioară); ceai verde şi negru (calitatea superioară); apă minerală plată/cu gaze în recipiente de 0,5 l pentru o persoana; zahăr pentru cafea/ceai în recipiente (ambalaj) la 5 g; lapte pentru cafea/ceai în recipiente de 7g – 10g, cu grăsimea de 10%; asortiment de produse de patiserie dulci/sărate, tartine (de dimensiuni mici - 50-70 gr); 4. Mâncarea va fi ambalată igienic; 5. Transportul şi aranjarea bufetului – incluse în preţ; 6. Standul de cafea va fi disponibil pe toată durata evenimentului. Standard de referință: HG Nr. 101 din 30.01.2018. Operatorul economic va prezenta oferta pentru 1 pers/pauză de cafea în conformitate cu specificațiile menționate supra.
Documentele procedurii de achiziție
La momentul actual nu sunt clarificări la procedură
Etapa de evaluare a ofertelor
Valoarea estimată fără TVA31.01.2022 14:43:03 - 02.02.2022 10:00:00
02.02.2022 10:00:00 - 07.02.2022 13:00:00