- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
alimentarea pacienților
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Nume Prenume
Telefonul de contact
Fax
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : 11. Ardei culoare verde
Întregi, sănătoși, sînt excluse produsele atinse de putregai sau alte alterări din cauza cărora ar deveni improprii pentru consum, curați, lipsiți de materii străine vizibile, fără boli, neatacați de vatamatori, făra lovituri si deteriorari, să nu prezinte umeditate exterioară anormală, să fie lipsiți de mirosuri și/sau gusturi străine, fără de nitrați sau alți componenți chimici dăunători, tineri, proaspeți. Ambalaj in lazi maxim a cîte 5 kg/lada. Livrarea se va face 1/saptamina
Denumirea lotului : 2. Morcov dimensiuni mijlocii
Rădăcină proaspătă, întreagă sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insecte dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafață, fără vătămări, cu o formă și colorație tipică pentru sorturile de morcov de masă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini. Se permit abateri de la forma tipică dar nu urîte. Se permit rădăcini cu crăpături vindecate, astfel încît să nu desfigureze forma tipică. Se permit rădăcini vindecate cu fisuri naturale cu adîncimea nu mai mare de 2-3 mm în partea corticală, formate în timpul formării rădăcinii, rădăcini cu noduli minori, formate ca urmare a dezvoltării rădăcinilor laterale ce nu afectează în mod semnificativ aspectul rădăcinii. Portocalie, uniformă, corespunzător speciei și gradului de maturitate al legumei. Consistența tare, crocantă la exterior și suculentă la interior, fără urme de putrezire. Specific pentru acest soi, fără miros și gust străin. Marca ecologică natională sau altă etichetă ecologică recunoscută de RM.
Denumirea lotului : Fasole uscată
La necessitate în ambalaj GOST 15842-90
Denumirea lotului : 5. Ceapă dimensiuni mijlocii
Bulbii de ceapă trebuie să fie: intacți, sănătoși, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, curați, fără urme vizibile de substanțe străine, fără vătămări produse de frig, suficient de uscați în stadiul de utilizare prevăzut (cel puțin primele straturi exterioare ale învelișului și tulpinile trebuie să fie complet uscate), fără tulpini false sau tari, fără insecte dăunătoare, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare , fără umeditate excesivă la suprafață, fără miros și gust străin. Tulpinile trebuie să fie sucite sau tăiate de maximum 6 cm. Marca ecologică națională sau o altă etichetă ecologică recunoscută de Republica
Denumirea lotului : 4. Varză dimensiuni mijlocii
Căpățini sănătoase, întregi, curate, pe deplin formate, tipice soiurilor botanice după culoare și formă fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, fără urme vizibile de substanțe străine, fără vătămări produse de frig. Varza trebuie să fie curățită de frunze de culoarea verde sau albe bine strînse ce formează căpățina. Marca ecologică națională sau altă etichetă ecologică recunoscută de Republica Moldova.
Denumirea lotului : 10. Ardei culoare roșie
Întregi, sănătoși, sînt excluse produsele atinse de putregai sau alte alterări din cauza cărora ar deveni improprii pentru consum, curați, lipsiți de materii străine vizibile, fără boli, neatacați de vatamatori, făra lovituri si deteriorari, să nu prezinte umeditate exterioară anormală, să fie lipsiți de mirosuri și/sau gusturi străine, fără de nitrați sau alți componenți chimici dăunători, tineri, proaspeți. Ambalaj in lazi maxim a cîte 5 kg/lada. Livrarea se va face 1/saptamina
Denumirea lotului : 13. Conopidă
Albă, proaspătă, curată, fără rădăcini și frunze, fără 5592,00 2 vătămări, calitatea superioară livrare 2 ori în săptămâ
Denumirea lotului : 3. Sfecla dimensiuni mijlocii
Rădăcină prospătă , întragă sănătoasă curată, fără vătămări cauzate de insecte dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafață, fără vătămări cu o formă și colorație tipică pentru sorturile de sfeclă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini. Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte,. Se permit rădăcini cu crăpături vindecate, astfel încît să nu desfigureze forma tipică. Marca ecologică națională sau altă etichetă recunoscută de Republica Moldova.
Denumirea lotului : 6. Mere dimensiuni mijlocii
Mere întregi, sănătoase, spălate, curate, fără corpuri străine, vizibile fără urme de atacuri de boli și dăunători , fără umiditate externă în exces , fără miros sau gust străin, să reziste la transport și manipulare. Marca ecologică națională sau etichetă recunoscută de Republica Moldova
Denumirea lotului : 9. Roșii
Proaspete, coapte, mărime medie, cu coajă sănătoasă. Ambalaj - lăzi, etichetate cu respectarea cerințelor obligatorii de etichetare, HG nr. 996 din 20.08.2003. Livrarea 2 ori pe săptămînă și la solicitarea autorității contractante .
Denumirea lotului : 1. Cartofi dimensiuni mijlocii
Tuberculi întregi, uscați, necontaminați, sănătoși, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, fără urme vizibile de substanțe străine, fără vătămări produse de frig. Nu se admit tuberculi de cartofi uscați cu semne de putrezire , degerați sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare. Se permit tuberculi cu noduli, iar suprafața verde să nu depășească ¼ din suprafața tuberculului. Marca ecologică natională sau altă etichetă recunoscută de RM
Denumirea lotului : 8. Vînătă
Proaspătă, coaptă, cu coajă sănătoasă. Ambalaj – saci de palsă, etichetate cu respectarea cerințelor obligatorii de etichetare, HG nr. 996 din 20.08.2003, livrarea o dată pe sătămînă și la solicitarea autorității contractante
Denumirea lotului : 7. Pătrunjel
Proaspăt, fără impurităti. Legături a cîte 200 gr. Grafic de livrare 1/ săptămînă conform comenzilor
Denumirea lotului : 12. Ceapă verde
proaspătă, calitatea superioară , HG RM nr. 929 din 31.12.2009, Livrare 2 ori în săptămână
Documentele procedurii de achiziție
La momentul actual nu sunt clarificări la procedură
Etapa de evaluare a ofertelor
Valoarea estimată fără TVA14.11.2019 16:44:27 - 24.11.2019 16:30:00
24.11.2019 16:30:00 - 03.12.2019 18:00:00