- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
Produse alimentare
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : 11.Ragu/Aperetiv
Ragu/Aperetiv
Denumirea lotului : 1.Pește HEC
Pește HEC
Denumirea lotului : 7.Miere naturală
Miere naturală
Denumirea lotului : 6. Sucuri/muratură
Sucuri/muratură
Denumirea lotului : 14.Masline/Porumb/Ananas
Masline/Porumb/Ananas
Denumirea lotului : 13.Safalade/Pastrama
Safalade/Pastrama
Denumirea lotului : 8.Verzi
Verzi
Denumirea lotului : 9.Conserve
Conserve
Denumirea lotului : 12. Dulciuri
Dulciuri
Denumirea lotului : 10. Fructe citrice
Fructe citrice
Denumirea lotului : 3. Pelimeni
Pelimeni
Denumirea lotului : 15. File hering/bețișoare de crab
File hering/bețișoare de crab
Denumirea lotului : 5. Legume/fructe
Legume/fructe
Denumirea lotului : 4.Ouă
Ouă
Denumirea lotului : 2. Carne de găină
Carne de găină
Documentele procedurii de achiziție
La momentul actual nu sunt clarificări la procedură
Etapa de evaluare a ofertelor
Valoarea estimată fără TVA20.08.2019 16:33:13 - 04.09.2019 09:00:00
04.09.2019 09:00:00 - 09.09.2019 09:00:00