- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
Produse lactate pentru anul 2019
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Nume Prenume
Telefonul de contact
Fax
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : Unt de 72,5%
Unt de 72,5% Ambalat în pachete de 200gr., din smîntînă dulce fără adaus de grăsimi vegetale GOST 37-91. pentru pacienţii neasiguraţi
Denumirea lotului : Unt de 72,5%
Unt de 72,5% Ambalat în pachete de 200gr., din smîntînă dulce fără adaus de grăsimi vegetale GOST 37-91
Denumirea lotului : Chefir
Chefir 3,2% grăsîme ambalat în pachet de polietilenă 500 ml HG 611 din 05.07.2010
Denumirea lotului : Brînză cu cheag tare
Brînză cu cheag tare 45% grăsime ambalat în calup 5 kg, SM 218:2001 sau HG 611 din 05.07.2010, pentru pacienţii neasiguraţi
Denumirea lotului : Brînză cu cheag tare
Brînză cu cheag tare 45% grăsime ambalat în calup 5 kg, SM 218:2001 sau HG 611 din 05.07.2010
Denumirea lotului : Smîntînă dulce
Smîntînă dulce 15% grăsîme, ambalat în pachete de polietilenă de 500 gr HG 611 din 05.07.2010
Denumirea lotului : Lapte proaspăt pasteurizat
Lapte proaspăt pasteurizat 3,5% grăsîme ambalat în pachete de polietilenă 1,0 L HG 611 din 05.07.2010
Denumirea lotului : Lapte proaspăt pasteurizat
3,5% grăsîme ambalat în pachete de polietilenă 1,0 L HG 611 din 05.07.2010 . Pentru angajaţi
Denumirea lotului : Brînză de vaci
Brînză de vaci 5% grăsîme, ambalat în pachete de 500 gr HG 611 din 05.07.2010
Documentele procedurii de achiziție
Documentaţie de atribuire
29.11.2018 09:56:37
La momentul actual nu sunt clarificări la procedură
Etapa de evaluare a ofertelor
Valoarea estimată fără TVA29.11.2018 09:56:37 - 10.12.2018 12:00:00
10.12.2018 12:00:00 - 19.12.2018 11:00:00