- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
Diverse produse alimentare pentru anul 2019(crupe în asortiment, zahar, ulei vegetal, ceai, foi de dafin, mazare, faina de grîu, paste fainoase, paste de tomate, margarina, fructe uscate, ouă, unt)
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Nume Prenume
Telefonul de contact
Fax
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : Frunze de dafin
Frunze de dafin
Denumirea lotului : crupe de orez
crupe de orez
Denumirea lotului : pastă de tomate
pastă de tomate
Denumirea lotului : ouă de găină
ouă de găină
Denumirea lotului : fructe uscate
fructe uscate
Statut
Valoarea estimată
ID
Denumirea lotului : Diverse produse alimentare crupe în asortiment
Diverse produse alimentare crupe în asortiment
Denumirea lotului : ceai negru
ceai negru
Denumirea lotului : ulei de floarea soarelui
ulei de floarea soarelui
Denumirea lotului : unt
unt
Denumirea lotului : Făină de grîu, calitatea II
Făină de grîu, calitatea II
Denumirea lotului : zahar tos
zahar tos
Denumirea lotului : paste făinoase
paste făinoase
Denumirea lotului : margarina
margarina
Documentele procedurii de achiziție
invitatie
Invitaţie de participare
13.11.2018 15:21:54
documentatie standart
Specificații tehnice
13.11.2018 15:21:54
La momentul actual nu sunt clarificări la procedură
Etapa de evaluare a ofertelor
Valoarea estimată fără TVA13.11.2018 15:21:54 - 20.11.2018 16:00:00
20.11.2018 16:00:00 - 03.12.2018 16:45:00