- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
Produse alimentare pentru anul 2019 ( făină de grîu, crupe în asortiment, paste făinoase, zahăr, ulei vegetal, ceai, pasta de tomate, foi de dafin, fructe uscate, margarină, ouă de găină, sare iodată)
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Nume Prenume
Telefonul de contact
Fax
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : Pastă de tomate
Pastă de tomate
Denumirea lotului : Făină de grîu de calitatea a II-a
Făină de grîu de calitatea a II-a
Denumirea lotului : Ouă de găină
Ouă de găină
Denumirea lotului : Paste făinoase
Paste făinoase
Denumirea lotului : Fructe uscate tehnologic (mere)
Fructe uscate tehnologic (mere)
Denumirea lotului : Zahăr-tos
Zahăr-tos
Denumirea lotului : Margarină
Margarină
Denumirea lotului : Ceai negru
Ceai negru
Denumirea lotului : Sare alimentară iodată
Sare alimentară iodată
Denumirea lotului : Crupe de grîu
Crupe de grîu
Denumirea lotului : Ulei de floarea-soarelui
Ulei de floarea-soarelui
Denumirea lotului : Frunze de dafin
Frunze de dafin
Documentele procedurii de achiziție
Doc. standard
Criterii de atrebuire/factori de evaluare
09.11.2018 10:51:10
La momentul actual nu sunt clarificări la procedură
Etapa de evaluare a ofertelor
Valoarea estimată fără TVA09.11.2018 10:51:10 - 18.11.2018 10:00:00
18.11.2018 10:00:00 - 28.11.2018 15:00:00