- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
Produse alimentare (fructe si legume) pentru 2018
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Nume Prenume
Telefonul de contact
Fax
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : Mere - produs ecologic
Conform specificatiei tehnice
Statut
Valoarea estimată
ID
Denumirea lotului : Dovleac (bostan)
Conform specificatiei tehnice
Statut
Valoarea estimată
ID
Denumirea lotului : Legume
Conform specificatiei tehnice
Statut
Valoarea estimată
ID
Denumirea lotului : Verdeaţă (mărar, pătrunjel)
Conform specificatiei tehnice
Statut
Valoarea estimată
ID
Denumirea lotului : Citrice
Conform specificatiei tehnice
Statut
Valoarea estimată
ID
Documentele procedurii de achiziție
Criterii şi cerinţe de calificare
Criterii de calificare și de selecție
01.11.2018 13:52:14
Specificatii tehnice fructe si legume
Specificații tehnice
01.11.2018 13:52:14
06.11.2018 17:26
Răspuns la clarificare: La procedura data 31.12.2018
06.11.2018 17:22
Răspuns la clarificare: Din greșeală s-au omis unele rînduri corect este - Mere întregi, sănătoase, spălate, curate, fără corpuri străine vizibile, fără urme de atacuri de boli şi dăunători, fără umiditate externă în exces, fără miros sau gust străin, să reziste la transport şi manipulare. HG nr.1078 din 22.09.08 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice producția agroalimentară ecologică și etichetarea produselor agro-alimentare ecologice și Regulamentul CE 834/2007 al Consiliului Europei din 28.06.07 privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice. În cazul în care nu va parveni nici o ofertă autoritatea contractantă va examina ofertele depuse la pozițiile date convenționale conform criteriului “cel mai mic preț”.
awardedContractPreparation
Valoarea estimată fără TVA01.11.2018 13:52:14 - 07.11.2018 14:00:00
07.11.2018 14:00:00 - 28.11.2018 14:00:00