- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
produse alimentare pentru a II a jumatate a anului 2020
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Nume Prenume
Telefonul de contact
Fax
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : crupe asortiment divers
crupe asortiment divers
Denumirea lotului : cascaval 50%
cascaval 50%
Denumirea lotului : produse conservate
produse conservate
Denumirea lotului : paine
paine
Denumirea lotului : carne de bovina
muschi fara os, proaspata refrigerata
Denumirea lotului : carne de pui
carne de pui
Denumirea lotului : chifle cu magiun
chifle cu magiun
Denumirea lotului : oua de gaina dietice
oua de gaina dietice
Denumirea lotului : peste congelat (de tip mierluciu)
peste congelat de tip mierluciu
Denumirea lotului : produse lactate
produse lactate
Denumirea lotului : biscuiti asortiment divers
biscuiti asortiment divers
Denumirea lotului : placinte in asortiment
placinte in asortiment
Statut
Valoarea estimată
ID
Denumirea lotului : produse condimente
produse condimente
Documentele procedurii de achiziție
21.05.2020 11:19
Răspuns la clarificare: calitate superioara
21.05.2020 11:13
Răspuns la clarificare: Carne de vită fără os, proaspătă, refrigerată.
Etapa de evaluare a ofertelor
Valoarea estimată fără TVA20.05.2020 16:21:35 - 30.05.2020 15:00:00
30.05.2020 15:00:00 - 09.06.2020 15:00:00