- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
alimentarea pacienților
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Nume Prenume
Telefonul de contact
Fax
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : 10. Chifle
conform cerinţelor HG 520 din 22.06.2010 ISO-22000:2005, termenul de valabilitate nu mai mic de 48 ore, îmbogăţită cu acid folic şi fier. ambalat 0,1 gr. Livrare de 3 ori pe saptamana
Denumirea lotului : 6. Cacao praf
Pachete de 100 gr
Denumirea lotului : 7. Drojdie praf calitate superioară
Ambalat 10 gr
Denumirea lotului : 8. Paste făinoase figurate
Calitate superioară, conform cerințelor HG nr. 520 din 22.06.2010 ISO 22000:2005, ambalat în saci de 5 kg, livrare 2/săptămînă
Denumirea lotului : 1. Pîine din amestec de făină de grîu și secară semialbă, calitatea I, feliată
zilnic, până la orele 10.00, ambalată, conform cerinţelor HG 775 din 03.07.07, termenul de valabilitate nu mai mic de 48 ore, îmbogăţită cu acid folic şi fier.
Denumirea lotului : 5. Zahăr
pachete de 1 kg
Denumirea lotului : 2. Pîine albă de grîu calitate superioară, feliată
zilnic, până la orele 10.00, ambalată, conform cerinţelor HG 520 din 22.06.2010, termenul de valabilitate nu mai mic de 48 ore, îmbogăţită cu acid folic şi fier.
Denumirea lotului : 9.Fedea
Calitate superioară, (tăiței pentru supă) conform cerințelor HG 520 din 22.06.2010 ISO 22000:2005, livrare de 2/săptîmînă
Denumirea lotului : 4. Biscuiți în asortiment
Pachet de 200 gr conform cerințelor HG nr. 520 din 22.06.2010 ISO 22000:205
Denumirea lotului : 3. Ceai
pachete de 200g (Frunze mari). Calitatea superioara livrarea 1 saptamana
Documentele procedurii de achiziție
La momentul actual nu sunt clarificări la procedură
Etapa de evaluare a ofertelor
Valoarea estimată fără TVA14.11.2019 17:37:35 - 24.11.2019 17:30:00
24.11.2019 17:30:00 - 02.12.2019 18:00:00