- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
Medii de cultura
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : Medii de cultura
Medii de cultura
Statut
Valoarea estimată
ID
Pas minim
Termen de valabilitate al contractului
De la 01.07.2019 16:21:07 Până la 30.12.2019 17:21:07
Link-ul către licitație
Începutul licitației
De la 14.06.2019 15:00:00
Documentele procedurii de achiziție
28.05.2019 15:18
Răspuns la clarificare: unitatea de măsură - Kilogram
28.05.2019 15:22
Răspuns la clarificare: Criterii de evaluare este specificat corect - pe fiecare pozitie in parte
20.05.2019 16:44
Răspuns la clarificare: termen de livrare modificat in 45 zile de la inregistrarea contractului.
22.05.2019 08:08
Răspuns la clarificare: Criteriul de evaluare este indicat in anuntul de participare si documentatia standard atasat la procedura de achizitie: la cel mai mic pret pe fiecare pozitie in parte si corespunderea criteriilor de selectie si de atribuire solicitate.
28.05.2019 15:17
Răspuns la clarificare: Compoziția g/l: peptonă 10g. sau peptonă 5g. și triptonă 5g;; extract de grojdii 3g; lactoză 10g; sucroză 10g.; clorid de sodiu 5g.; fenol roșu 0,08g.; verde briliant 0,0125g.; agar 12-20g. Suplimentul nu este prevăzut pentru acest mediu.
20.05.2019 10:21
Răspuns la clarificare: Criteriul de evaluare la cel mai mic pret pe fiecare pozitie in parte si corespunderea criteriilor de selectie si de atribuire solicitate.
28.05.2019 15:18
Răspuns la clarificare: Poziția 169- Bucata= strip/test, ambalaj = kit cu 50 stripuri/teste Poziția 170- Bucata= strip/test, ambalaj = kit cu 12 stripuri/teste Poziția 171- Bucata= strip/test, ambalaj = kit cu 50 stripuri/teste
Procedură anulată
Valoarea estimată fără TVA18.05.2019 16:22:56 - 31.05.2019 13:30:00
31.05.2019 13:30:00 - 13.06.2019 12:00:00