- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
Produse alimentare
Produse alimentare
Produse alimentare
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
I.Î. Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei
Codul fiscal/IDNO
1007609003282
Adresa
3600,
MOLDOVA,
mun.Ungheni,
Ungheni,
str. Suceava 1
Web site
--------
Persoana de contact
Nume Prenume
Vladislav Popa
Telefonul de contact
+37369085406
Fax
--------
Datele achiziției
Data publicării
04.02.2019 11:54:45
Ultima modificare
19.02.2019 14:10:37
MTender ID
Cod CPV
15400000-2
-
Uleiuri şi grăsimi animale sau vegetale
Tip de procedură
Procedură de valoare mică
Criteriu de evaluare
Preţul cel mai scăzut
Lista loturilor
Denumirea lotului : margarină (grăsimea 40%)
cutie din carton 10-20 kg, SM GOST R 52179:2010
Statut
Procedură finalizată
Valoarea estimată
2057.9 MDL
ID
07de18e3-2863-11e9-bc94-25b0c2da1c29
Pas minim
20.58
Termen de valabilitate al contractului
De la 14.02.2019 02:00:00 Până la 29.06.2019 02:00:00
Link-ul către licitație
Începutul licitației
De la 13.02.2019 14:00:00
Denumirea lotului : ulei de floarea soarelui, rafinat, dezodorizat, în sticle 5 litri
în butelii PET 5 litri/4,6 kg, GOST 1129-2013
Statut
Procedură finalizată
Valoarea estimată
3829.5 MDL
ID
07de18e2-2863-11e9-bc94-25b0c2da1c29
Pas minim
38.3
Termen de valabilitate al contractului
De la 14.02.2019 02:00:00 Până la 29.06.2019 02:00:00
Link-ul către licitație
Începutul licitației
De la 13.02.2019 14:18:30
Documentele procedurii de achiziție
La momentul actual nu sunt clarificări la procedură
Denumirea lotului : ulei de floarea soarelui, rafinat, dezodorizat, în sticle 5 litri
3829.5 MDL
Denumirea lotului : margarină (grăsimea 40%)
2057.9 MDL
Statut
awardedContractPreparation
Valoarea estimată fără TVA
5,887.40
MDL
Perioada clarificărilor:
04.02.2019 11:55:40 - 09.02.2019 12:00:00
04.02.2019 11:55:40 - 09.02.2019 12:00:00
Perioada de depunere a ofertelor:
09.02.2019 12:00:00 - 12.02.2019 14:30:00
09.02.2019 12:00:00 - 12.02.2019 14:30:00