- Clarification stage
- Bid submission
- E-tenders
- Bid evaluation
- Contract
Furaje conform necesităților fermei didactice de bovine a Universității Agrare de Stat din Moldova
Information about the contracting authority
Name
Fiscal code / IDNO
Address
Web site
Contact
Tender information
Date of publishing
Last edited
MTender ID
CPV code
Procedure type
Evaluation criteria
Bid lot list
Lot name : Porumb boabe
Cerințe pentru achiziții și livrări: Conținutul maxim de umiditate 15%. Greutatea specifică minimă kg/hl 78. Puritatea fizica minima 98% (din greutate). Fără mirosuri străine.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 6/1/2022 8:00:00 AM Till 12/31/2022 9:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 5/30/2022 2:00:00 PM
Lot name : Orz boabe
Cerințe pentru achiziții și livrări: Conținutul maxim de umiditate 15%. Greutatea specifică minimă kg/hl 62. Puritatea fizica minima 98 % (din greutate). Fără mirosuri străine.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 6/1/2022 8:00:00 AM Till 12/31/2022 9:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 5/30/2022 2:18:30 PM
Lot name : Turte /șrot floarea soarelui
Condiții tehnice: Conținutul maxim de umiditate 10% Fără mirosuri străine.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 6/1/2022 8:00:00 AM Till 12/31/2022 9:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 5/30/2022 2:37:00 PM
Lot name : Tărâţe de grâu
Condiții tehnice: Conținutul maxim de umiditate 10%. Proteina bruta 14 - 15%. Fără mirosuri străine.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 6/1/2022 8:00:00 AM Till 12/31/2022 9:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 5/30/2022 2:55:30 PM
Lot name : Masa verde de porumb pentru siloz
Condiții tehnice: Stadiul optim de recoltare este faza de coacere în lapte-ceară, în timp ce tulpina și frunzele plantei trebuie să rămână verzi. Conținutul optim de substanță uscată al întregii plante 30–35%.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 6/1/2022 8:00:00 AM Till 10/10/2022 8:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 5/30/2022 3:14:00 PM
Procurement procedure documents
No questions posted
Bid evaluation
Estimated value without VAT5/19/2022 2:03:26 PM - 5/25/2022 12:00:00 AM
5/25/2022 12:00:00 AM - 5/30/2022 12:00:00 AM