- Clarification stage
- Bid submission
- E-tenders
- Bid evaluation
- Contract
1. Serviciile se vor presta la sediul IGPF, str. Petricani, 19 pe tot parcursul anului 2022; 2. Asigurarea totală a necesarului de către operatorul economic pentru deservire: pahare (sticlă), ceşti cafea/ceai (porţelan), platouri, farfurii (porţelan), şerveţele, linguriţe (porţelan sau inox), tacâmuri (inox), mese de cocktail împreuna cu husă de tip strech special concepută cu dimensiuni aproximative: înălţime 110 cm, diametru 90 cm; 3. Pauza de cafea (coffee break) va conţine (ca meniu): cafea naturală (boabe, calitatea superioară); ceai verde şi negru (calitatea superioară); apă minerală plată/cu gaze în recipiente de 0,5 l pentru o persoana; zahăr pentru cafea/ceai în recipiente (ambalaj) la 5 g; lapte pentru cafea/ceai în recipiente de 7g – 10g, cu grăsimea de 10%; asortiment de produse de patiserie dulci/sărate, tartine (de dimensiuni mici - 50-70 gr); 4. Mâncarea va fi ambalată igienic; 5. Transportul şi aranjarea bufetului – incluse în preţ; 6. Standul de cafea va fi disponibil pe toată durata evenimentului. Standard de referință: HG Nr. 101 din 30.01.2018. Operatorul economic va prezenta oferta pentru 1 pers/pauză de cafea în conformitate cu specificațiile menționate supra.
Information about the contracting authority
Name
Fiscal code / IDNO
Address
Web site
Contact
Name and surname
Contact phone
Fax
Tender information
Date of publishing
Last edited
MTender ID
CPV code
Procedure type
Evaluation criteria
Bid lot list
Lot name : Servicii de deservire a pauzei de cafea
1. Serviciile se vor presta la sediul IGPF, str. Petricani, 19 pe tot parcursul anului 2022; 2. Asigurarea totală a necesarului de către operatorul economic pentru deservire: pahare (sticlă), ceşti cafea/ceai (porţelan), platouri, farfurii (porţelan), şerveţele, linguriţe (porţelan sau inox), tacâmuri (inox), mese de cocktail împreuna cu husă de tip strech special concepută cu dimensiuni aproximative: înălţime 110 cm, diametru 90 cm; 3. Pauza de cafea (coffee break) va conţine (ca meniu): cafea naturală (boabe, calitatea superioară); ceai verde şi negru (calitatea superioară); apă minerală plată/cu gaze în recipiente de 0,5 l pentru o persoana; zahăr pentru cafea/ceai în recipiente (ambalaj) la 5 g; lapte pentru cafea/ceai în recipiente de 7g – 10g, cu grăsimea de 10%; asortiment de produse de patiserie dulci/sărate, tartine (de dimensiuni mici - 50-70 gr); 4. Mâncarea va fi ambalată igienic; 5. Transportul şi aranjarea bufetului – incluse în preţ; 6. Standul de cafea va fi disponibil pe toată durata evenimentului. Standard de referință: HG Nr. 101 din 30.01.2018. Operatorul economic va prezenta oferta pentru 1 pers/pauză de cafea în conformitate cu specificațiile menționate supra.
Procurement procedure documents
No questions posted
Bid evaluation
Estimated value without VAT1/31/2022 2:43:03 PM - 2/2/2022 10:00:00 AM
2/2/2022 10:00:00 AM - 2/7/2022 1:00:00 PM