- Clarification stage
- Bid submission
- E-tenders
- Bid evaluation
- Contract
1. Rondele (steak) din peşte congelat de tip „Merluciu” (HEK).
Information about the contracting authority
Name
Fiscal code / IDNO
Address
Web site
Contact
Name and surname
Contact phone
Fax
Tender information
Date of publishing
Last edited
MTender ID
CPV code
Procedure type
Evaluation criteria
Bid lot list
Lot name : Rondele (steak) din peşte congelat de tip „Merluciu” (HEK)
Rondele (steak) din peşte congelat de tip Merluciu (HEK) Conform cerințelor: Legea nr.306/2018; Etichetarea și marcarea conform: Legea nr.279/2017; HG nr.435/2010 Ambalajul: în cutii de carton a câte 10-30 kg, (masa netă) să permită depozitarea în stivă şi transportarea în siguranţă. Condiţii tehnice de calitate: - rondele (steak) din peşte congelat de tip Merluciu (HEK) bucăți transversale tăiate din pește al cărui cap cu humerus, aripioare, coadă la o distanță de 1-2 cm de capătul pielii au fost îndepărtate. - suprafaţa rondelelor trebuie să fie neteda, curată, fără impurităţi de conţinut intestinal sau de alt gen, fară rupturi sau deteriorări, curăţată de contuzii sau părţi hemoragice; - nu se admite oxidarea lipidelor sau a musculaturii - glazurarea produsului nu va depăși 5% din greutatea produsului finit; - ambalarea, marcarea și etichetarea se efectuează cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Starea termică: - congelată – Rondelele din peştele congelate în condiţii care să asigure în profunzime (până la os) temperatura de (nu mai mare de -18˚C). Proprietăţi organoleptice: - aspect – caracteristic speciei; - mirosul și culoarea peștelui – să fie caracteristică speciei date plăcut, proaspăt, fără mirosuri străine, se admite un miros uşor de iod, specific peştelui oceanic. - consistenţă (la dezghețare) –compacta, specifică tipului de pește dat; - paraziţi diverşi în musculatură – nu se admit Proprietăţi microbiologice: - Bacterii sulfito-reducătoare – max 1/gr Marcarea: - rondele (steak) din peşte congelat se marchează prin atașarea unei etichete, pe fiecare cutie, care să cuprindă cel puțin următoarele informații: denumirea sortimentului, denumirea producătorului, localitatea (adresa), menționarea speciilor de la care provine peștele, data de fabricație - ambalare și termen de valabilitate, condiții de păstrare, menționarea tratamentelor termice utilizate, greutatea netă de produs din ambalaj exprimată in kg (ex: produs congelat). Reguli pentru verificarea calităţii: - Fiecare lot va fi însoțit de certificat sanitar-veterinar emis de autoritatea veterinară competentă, în conformitate cu prevederile legislației sanitar-veterinară în vigoare. - La transportare să fie respectate condițiile sanitar-veterinare de igienă și temperatură pe timpul transportării. Mijloacele de transport să fie autorizate sanitar-veterinar, de către organele specializate și autorizate, fiecare vehicul să fie însoțit de autorizație sanitar-veterinară a transportului și alte documente prevăzute de legislația în vigoare. Vânzătorul este responsabil de calitatea mărfii livrate pe întreaga perioadă de valabilitate a produsului. Condiții de livrare: - Livrarea se face în baza de solicitare scrisă și expediată prin poșta electronică (sau telefonic) în funcție de necesarul de consum comunicat de către beneficiar. Produsele vor fi livrate astfel încât să corespundă descrierii caracteristicilor tehnice. - Transportarea mărfii cu transportul vânzătorului în mun. Chişinău, livrarea în perioada noiembrie - 24 decembrie 2021, în zilele de marţi, miercuri şi joi, de la ora 09:00 până la ora 16:00, conform cererii şefului Secției alimentare (operatorii economici participanţi la procedura de achiziţie, vor indica în ofertă adresa de e-mail, telefon la care vor fi primite comenzile). Alte cerințe: - La livrare termenul de valabilitate a produsului va fi minim 27 zile. - Ofertanţii pentru prezenta poziţie, la solicitarea autorității contractante vor prezenta mostre și dovezi privind conformitatea produsului, identificat prin referire la specificații sau standarde relevante.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/25/2021 11:47:29 AM Till 12/25/2021 12:47:29 PM
Link to tender
Tender start
From 10/12/2021 2:00:00 PM
Procurement procedure documents
No questions posted
Bid evaluation
Estimated value without VAT10/1/2021 11:50:19 AM - 10/6/2021 12:30:00 PM
10/6/2021 12:30:00 PM - 10/11/2021 1:00:00 PM