- Clarification stage
- Bid submission
- E-tenders
- Bid evaluation
- Contract
Produse alimentare sezonie (legume) pentru trimestrul IV, anul 2020
Information about the contracting authority
Name
Fiscal code / IDNO
Address
Web site
Contact
Tender information
Date of publishing
Last edited
MTender ID
CPV code
Procedure type
Evaluation criteria
Bid lot list
Lot name : Varză
Mărime medie, Întregă, curată, sănătoasă, neînfoiată, neatacată de vătămători, fără semne de alterare şi lovituri. SM SR 1418:2006 sau alt standard de refrinţă cu cerinţe minime pentru corespundere. Ambalaj - saci de plase. Standard: HG 929 din 31.12 2009„Cerinţe de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/1/2020 3:00:00 AM Till 12/31/2020 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 9/16/2020 1:14:00 PM
Lot name : Morcov
Mărime medie, Întregi, curați, sănătoși, neatacați de vătămători, fără semne de alterare şi lovituri. Fără miros şi gust străin. Ambalaj - saci de plase. Standard: HG 929 din 31.12 2009„Cerinţe de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/1/2020 3:00:00 AM Till 12/31/2020 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 9/16/2020 12:18:30 PM
Lot name : Ceapă
0Calibrul nu mai puțin de 60 mm, Întregă, curată, sănătoasă, neatacată de vătămători, fără semne de alterare şi lovituri. Fără miros şi gust străin. Ambalaj - saci de plase. Standard: HG 929 din 31.12 2009„Cerinţe de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/1/2020 3:00:00 AM Till 12/31/2020 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 9/16/2020 12:55:30 PM
Lot name : Cartofi
Calibrul nu mai puțin de 80 mm, Întregi, curați, sănătoși, neatacați de vătămători, fără semne de alterare şi lovituri. Fără miros şi gust străin. Ambalaj - saci de plase. Standard: HG 929 din 31.12 2009„Cerinţe de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/1/2020 3:00:00 AM Till 12/31/2020 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 9/16/2020 12:00:00 PM
Lot name : Ardei dulci
Mărime medie, Întregă, curată, sănătoasă, neatacată de vătămători, fără semen de alterare şi lovituri.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/1/2020 3:00:00 AM Till 12/31/2020 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 9/16/2020 2:46:30 PM
Lot name : Roșii
Mărime medie, Întregă, curată, sănătoasă, neatacată de vătămători, fără semen de alterare şi lovituri.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/1/2020 3:00:00 AM Till 12/31/2020 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 9/16/2020 2:28:00 PM
Lot name : Mere
Proaspete, fără semne de alterare.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/1/2020 3:00:00 AM Till 12/31/2020 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 9/16/2020 2:09:30 PM
Lot name : Ouă de găină dietetice
Ouă de găină dietetice, măşcate, cu ştampila vizibilă. Standard: H.G nr.1208 din 27.10.2008 ”Norme sanitar veterinare privind comercializarea ouălor pentru consum uman”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/1/2020 3:00:00 AM Till 12/31/2020 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 9/16/2020 1:32:30 PM
Lot name : Sfeclă roşie
Mărime medie, Întregă, curată, neramificată, sănătoasă, neatacată de vătămători, fără semne de alterare şi lovituri. Fără miros şi gust străin. Ambalaj - saci de plase. Standard: HG 929 din 31.12 2009„Cerinţe de calitate şi comercializare pentru fructe şi legume proaspete”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/1/2020 3:00:00 AM Till 12/31/2020 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 9/16/2020 12:37:00 PM
Lot name : Patrunjel
Proaspăt, fără semne de alterare.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 10/1/2020 3:00:00 AM Till 12/31/2020 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 9/16/2020 1:51:00 PM
Procurement procedure documents
No questions posted
Bid evaluation
Estimated value without VAT9/8/2020 11:30:59 AM - 9/10/2020 11:00:00 AM
9/10/2020 11:00:00 AM - 9/15/2020 11:00:00 AM