- Clarification stage
- Bid submission
- E-tenders
- Bid evaluation
- Contract
Cartofi proaspeţi alimentari
Information about the contracting authority
Name
Fiscal code / IDNO
Address
Web site
Contact
Name and surname
Contact phone
Fax
Tender information
Date of publishing
Last edited
MTender ID
CPV code
Procedure type
Evaluation criteria
Bid lot list
Lot name : Cartofi proaspeţi alimentari
Conform cerinţelor reglementării tehnice aprobată prin HG nr. 929 din 31.12.2009 şi HG nr. 520 din 22.06.2010. Aspectul normal caracteristic soiului, proaspeţi, sănătoşi, întregi (minim 95 %), curaţi, acoperiţi bine cu coajă, tari, neîncolţiţi, fără defecte externe sau interne care să afecteze calitatea: (crăpături, deformări grave, pete sub coajă de culoarea gri-albăstrui sau negre, umezeală externă anormală, miros sau gust străin); Culoarea: galbenă sau roşie; Ambalare: sac de plasă 20-25 kg. Condiţii de livrare a mărfii: la Secţia alimentară (p.d.p. Chişinău), o dată la 2 săptămîni, pe parcursul trimestrelor I şi II, ale anului 2019, în zilele de marţi, miercuri sau joi, de la ora 09:00 pînă la ora 16:00, în cantitate totală de 12-16 tone. La livrare se va prezenta, pentru fiecare partidă, copia certificatului de inofensivitate.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 3/11/2019 8:00:00 AM Till 12/30/2019 8:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 3/4/2019 2:00:00 PM
Procurement procedure documents
No questions posted
awardedContractPreparation
Estimated value without VAT2/21/2019 3:20:24 PM - 2/26/2019 3:30:00 PM
2/26/2019 3:30:00 PM - 3/1/2019 4:00:00 PM