- Clarification stage
- Bid submission
- E-tenders
- Bid evaluation
- Contract
Produse alimentare ( anul 2019) și produse alimentare sezoniere (trimestrul I, anul 2019) , repetat
Information about the contracting authority
Name
Fiscal code / IDNO
Address
Web site
Contact
Tender information
Date of publishing
Last edited
MTender ID
CPV code
Procedure type
Evaluation criteria
Bid lot list
Lot name : Arpacaş de orz
Ambalat în pachete de 1 kg
Status
Estimated value
ID
Lot name : Fructe uscate - mere
Mere uscate fără fum, feliate, fără sîmburi.Standard: H.G nr.1523 din 29.12.2007 „Fructe și legume uscate (deshidratate)”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 2/18/2019 3:00:00 AM Till 12/30/2019 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 2/18/2019 11:09:30 AM
Lot name : Ulei de floarea soarelui
Rafinat, dezodorat Ambalaj – max 5 L. Standard: H/G nr.434 din27.05.2010 ”Uleiuri vegetale comestibile”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 2/18/2019 3:00:00 AM Till 12/30/2019 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 2/18/2019 1:37:30 PM
Lot name : Ceai negru
Ceai negru ambalat în pachete de max500gr, calitatea superioarăStandard: H/G nr.206 din 11.03.2009 ”Cafea. Extracte de cafea si de cicoare. Ceaiuri și produse de ceai”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 2/18/2019 3:00:00 AM Till 12/30/2019 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 2/18/2019 2:33:00 PM
Lot name : Amestec lactat uscat pentru nou născuţi 6-12 luni, maximal apropiat de laptele matern
Standard: H/G 338 din 11.05.11
Lot name : Pulpe de pui/găină refrigerate
Refrigerat, cu fierbere rapidă, calitate superioară, mărime medie. Standard: H/G nr.696 din 04.08.2010 „Carne-materie primă. Producere, import și comerț” Se livrează cu transport care necesită regim termic special.Standard: H/G 338 din 11.05.11
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 2/18/2019 3:00:00 AM Till 12/30/2019 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 2/18/2019 12:23:30 PM
Lot name : Aluat foietaj cu drojdie
Aluat foietaj cu drojdie, congelat. Calitate superioară
Lot name : Gem din fructe sterilizat în asortiment în borcane
Gem din fructe sterilizat, calitatea I, ambalat în borcane de max. 1 kg. Standard: H.G nr.216 din 27.02.2008 „Gemuri, jeleuri, dulceţuri, piureuri și alte produse similare”
Status
Estimated value
ID
Lot name : Suc de mere
Ambalaj tetrapac, max.21 litru. Limpezit.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 2/18/2019 3:00:00 AM Till 12/30/2019 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 2/18/2019 3:28:30 PM
Lot name : Făină din grâu
Faina de grîu (calitatea I) , fără miros strain. HG nr. 68 din 29.01.2009, Ambalat în pungă de hîrtie de 1 kg., eticheta vizibil imprimată cu toate elementele de indentificare aplicată corespunzător pe fiecare unitate de produs.
Status
Estimated value
ID
Lot name : Fructe uscate - prune
Prune uscate, fără fum.Standard: H.G nr.1523 din 29.12.2007 „Fructe și legume uscate (deshidratate)”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 2/18/2019 3:00:00 AM Till 12/30/2019 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 2/18/2019 11:28:00 AM
Lot name : Condiment universal cu gust de găină
Ambalat în pachet de max.250 gr.
Lot name : Pătrunjel
Fără semne de alterare
Lot name : Drojdie uscată pentru panificaţie, în pliculețe
Ambalat în pachet max. 250 gr.
Lot name : Paste făinoase figurate, de calitate superioară
Paste fainoase din faina dura, c/s, (pene, cornișoare, sfredeluș și fidea), de mărime medie.Calitate superioară. Suprafață netedă, fără urme de făină, translucide, în secțiune cu aspect sticlos. Culoare alb-gălbuie uniformă, gust și miros caracteristic, fără gust și miros străin. Ambalate în pungi de polipropilenă, cu masa netă de la 1 kg pînă la 5kg, HG 775 din 03.07.2007
Lot name : Măcieş uscat
Standard: H.G nr.1523 din 29.12.2007 „Fructe și legume uscate (deshidratate)”
Lot name : Bicarbonat de sodiu
Ambalaj - pachet 0,5 kg
Lot name : Frunză de dafin
Ambalat în pachete.Calitate superioară. Standard: GOST 17594-81
Status
Estimated value
ID
Lot name : Amestec lactat uscat adaptat pentru prematuri cu predominarea proteinei din zer, proteina să fie mai mare de 2.2 gr./100 ml.
Standard: H/G 338 din 11.05.11
Lot name : Arpacaş de grâu mărunţit
Ambalat în pachete de 1 kg
Status
Estimated value
ID
Lot name : Zahăr tos
Zahăr-tos , calitate superioară. Abalaj 1kg.Standard: H/G nr.774 din 03.07.2007 ”Zahăr. Producerea și comercializarea”
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 2/18/2019 3:00:00 AM Till 12/30/2019 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 2/18/2019 1:56:00 PM
Lot name : Piper negru boabe
Ambalat în pachete.Calitate superioară
Lot name : Crupe de mei , calitate superioară
Ambalat în pachete de 1 kg. Standard: GOST 572-60
Status
Estimated value
ID
Lot name : Amestec lactat uscat pentru nou născuţi 0-6 luni, maximal apropiat de laptele matern
Standard: H/G 338 din 11.05.11
Lot name : Varză
Mărime medie, Întregă, curată, sănătoasă, neînfoiată, neatacată de vătămători, fără semne de alterare şi lovituri. Ambalaj - saci de plase.
Lot name : Arpacaş de orz mărunţit
Ambalat în pachete de 1 kg
Status
Estimated value
ID
Lot name : Fulgi de ovăs
Ambalat în pachete de 1 kg. Standard:GOST 21149-93
Status
Estimated value
ID
Lot name : Pastă de roșii
Nesărată, Calitatea superioară, Ambalaj -
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 2/18/2019 3:00:00 AM Till 12/30/2019 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 2/18/2019 3:10:00 PM
Lot name : Cacao
Cacao-praf, ambalaj- pachet max. 250 gr.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 2/18/2019 3:00:00 AM Till 12/30/2019 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 2/18/2019 11:14:00 AM
Lot name : Morcov
Mărime medie, Întregi, curați, sănătoși, neatacați de vătămători, fără semne de alterare şi lovituri. Ambalaj - saci de plase.
Status
Estimated value
ID
Minimal step
Period of validity of the contract
From 2/18/2019 3:00:00 AM Till 3/31/2019 3:00:00 AM
Link to tender
Tender start
From 2/18/2019 11:32:30 AM
Procurement procedure documents
No questions posted
Bid evaluation
Estimated value without VAT2/7/2019 5:06:47 PM - 2/12/2019 5:30:00 PM
2/12/2019 5:30:00 PM - 2/15/2019 5:30:00 PM