- Clarification stage
- Bid submission
- E-tenders
- Bid evaluation
- Contract
Produse alimentare conform necesităţilor instituţiilor de învăţămînt pentru perioada 01.01.2019-31.03.2019
Information about the contracting authority
Name
Fiscal code / IDNO
Address
Web site
Contact
Tender information
Date of publishing
Last edited
MTender ID
CPV code
Procedure type
Evaluation criteria
Bid lot list
Lot name : Ouă
Ouă de găină
Status
Estimated value
ID
Lot name : de produse alimentar cereal, legume, fructe
de produse alimentar cereal, legume, fructe
Status
Estimated value
ID
Lot name : produse alimentare lactate
Lapte pasteurizat, 2,5 %, pachet poietilenă 1 L, Unt 72,5 % , pachet 200 g, Brânză proaspătă de vaci 18 %, Brânză tartinabilă gras 50-52% (caşcaval), Iaurt , 1,2 %, Brânzică cu stafide, Chefir, 2,5%, 500 gr, Smântână, 15%, 500 gr.
Status
Estimated value
ID
Lot name : Merluciu
Merluciu îngheţat fără cap
Status
Estimated value
ID
Lot name : produse alimentare uleiuri
Uleiuri rafinate, 1 L, de floarea soarelui
Status
Estimated value
ID
Lot name : produse alimentare: panificatie, condiment, patiserie
produse alimentare: panificatie condiment, patiserie
Status
Estimated value
ID
Lot name : produse alimentare cereale
Făină de grâu c/s pentru panificaţie, Crupe de grâu, ambalate la sac 25 kg, Hrişcă, ambalată la sac 25 kg,Griş ambalat la pachet 1 kg, Fulgi de ovăz ambalaţi, 500 g
Status
Estimated value
ID
Lot name : File-piept de găină, Carne de vită
File-piept de găină, amb. 1 kg, Carne de vită proaspătă macră
Status
Estimated value
ID
Lot name : produse alimentare sucuri, tomate mazare
Suc de struguri, 1 litru tetrapac,Suc de mere, 1 litru tetrapac, Pastă de tomate 25 %, 700 g,Magiun de mere, 700 gr, Roșii ,Mazare verde conservată, 700 g
Status
Estimated value
ID
Procurement procedure documents
27.12.2018 14:26
Response to clarification: Toată documentația solicitată se află în documentele anexate la procedură
awardedContractPreparation
Estimated value without VAT12/18/2018 4:08:11 PM - 12/28/2018 2:30:03 PM
12/28/2018 2:30:03 PM - 1/4/2019 10:00:37 AM