- Clarification stage
- Bid submission
- E-tenders
- Bid evaluation
- Contract
Produse alimentare pentru sem. I al anului 2019
Covrigei uscați cu vanilie, crupă de griș calitate superioară, crupă de hrișcă calitate superioară, crupa de arpacaș
Covrigei uscați cu vanilie, crupă de griș calitate superioară, crupă de hrișcă calitate superioară, crupa de arpacaș
Information about the contracting authority
Name
IMSP SCM nr.1
Fiscal code / IDNO
1003600152673
Address
2001,
MOLDOVA,
mun.Chişinău,
mun.Chişinău,
str. Melestiu, 20
Web site
--------
Contact
Name and surname
Ursu Victor
Contact phone
022354790
Fax
--------
Tender information
Date of publishing
12/15/2018 2:20:39 PM
Last edited
1/9/2019 4:31:33 PM
MTender ID
CPV code
15600000-4
-
Produse de morărit, amidon şi produse amilacee
Procedure type
Licitație deschisă
Evaluation criteria
Lowest price
Bid lot list
Lot name : Crupă de hrișcă, calitate superioară
Crupă de hrișcă calitate superioară
Status
Finalized procedure
Estimated value
12700 MDL
ID
ed9f23f7-0064-11e9-bc94-25b0c2da1c29
Lot name : Crupă de griș calitate superioară
Crupă de griș, calitate superioară
Status
Finalized procedure
Estimated value
5050 MDL
ID
ed9f23f4-0064-11e9-bc94-25b0c2da1c29
Lot name : Crupa de arpacaș
Crupa de arpacș
Status
Finalized procedure
Estimated value
1600 MDL
ID
ed9f23f5-0064-11e9-bc94-25b0c2da1c29
Lot name : Covrigei uscați cu vanilie
Covrigei uscați cu vanilie
Status
The procedure did not take place
Estimated value
4500 MDL
ID
ed9f23f6-0064-11e9-bc94-25b0c2da1c29
Procurement procedure documents
No questions posted
Lot name : Crupă de griș calitate superioară
5050 MDL
Lot name : Crupă de hrișcă, calitate superioară
12700 MDL
Lot name : Crupa de arpacaș
1600 MDL
Lot name : Covrigei uscați cu vanilie
4500 MDL
Status
awardedContractPreparation
Estimated value without VAT
23,850.00
MDL
Clarification period:
12/15/2018 2:28:29 PM - 12/26/2018 2:00:00 PM
12/15/2018 2:28:29 PM - 12/26/2018 2:00:00 PM
Bidding period:
12/26/2018 2:00:00 PM - 1/2/2019 10:00:00 AM
12/26/2018 2:00:00 PM - 1/2/2019 10:00:00 AM