- Clarification stage
- Bid submission
- E-tenders
- Bid evaluation
- Contract
Produse alimentare (fructe si legume) pentru 2018
Information about the contracting authority
Name
Fiscal code / IDNO
Address
Web site
Contact
Tender information
Date of publishing
Last edited
MTender ID
CPV code
Procedure type
Evaluation criteria
Bid lot list
Lot name : Mere - produs ecologic
Conform specificatiei tehnice
Status
Estimated value
ID
Lot name : Dovleac (bostan)
Conform specificatiei tehnice
Status
Estimated value
ID
Lot name : Legume
Conform specificatiei tehnice
Status
Estimated value
ID
Lot name : Verdeaţă (mărar, pătrunjel)
Conform specificatiei tehnice
Status
Estimated value
ID
Lot name : Citrice
Conform specificatiei tehnice
Status
Estimated value
ID
Procurement procedure documents
Criterii şi cerinţe de calificare
Qualification criteria
11/1/2018 1:52:14 PM
Specificatii tehnice fructe si legume
Technical specifications
11/1/2018 1:52:14 PM
06.11.2018 17:26
Response to clarification: La procedura data 31.12.2018
06.11.2018 17:22
Response to clarification: Din greșeală s-au omis unele rînduri corect este - Mere întregi, sănătoase, spălate, curate, fără corpuri străine vizibile, fără urme de atacuri de boli şi dăunători, fără umiditate externă în exces, fără miros sau gust străin, să reziste la transport şi manipulare. HG nr.1078 din 22.09.08 cu privire la aprobarea Reglementării tehnice producția agroalimentară ecologică și etichetarea produselor agro-alimentare ecologice și Regulamentul CE 834/2007 al Consiliului Europei din 28.06.07 privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice. În cazul în care nu va parveni nici o ofertă autoritatea contractantă va examina ofertele depuse la pozițiile date convenționale conform criteriului “cel mai mic preț”.
awardedContractPreparation
Estimated value without VAT11/1/2018 1:52:14 PM - 11/7/2018 2:00:00 PM
11/7/2018 2:00:00 PM - 11/28/2018 2:00:00 PM