Sistemul electronic de achiziții publice

Descriere

ID
1dafbc8b-7894-11e9-8f69-ddf0ecccd6dd
Denumirea lotului
Lotul 1 – Carne de bovine
Descriere
Lotul 1 – Carne de bovine
Statut
Activ
Valoarea estimată
80,000.00 MDL

Lista pozițiilor

1. Frunze de dafin, Calitatea superioara în ambalaj de 50 gr.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
1
Unități de măsură
Kilogram
2. Crupe de Porumb (Mălai) Calitatea superioara
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
400
Unități de măsură
Kilogram
3. Hrişcă Calitatea superioara
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
400
Unități de măsură
Kilogram
4. Sfeclă roşie proaspătă, în saci, GOST 1722-85Aspectul exterior - Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără vătămări, cu o formă şi coloraţie tipică pentru sorturile de sfeclă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini. Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte. Se permit rădăcini cu crăpături vindecate, astfel încît să nu desfigureze forma tipică. Miros şi gust - Specific pentru acets soi, fără miros şi gust străin. Structura internă - Miezul este suculent de culoare roşu închis, în diferite nuanţe, în funcţie de caracteristicile sortului. Dimensiunile rădăcinei la cel mai mare diametru transversal, cm - 5,0 - 14,0. Cuprinsul rădăcinei cu abateri de la dimensiunile specificate nu mai mult de 1 cm, cu leziuni mecanice la o adîncime de 0,3 cm, cu crăpături vindecate, cu tăieturi la capete, cu decolorare la lumină, în total % în greutate, nu mai mult de - 5,0. Nu se admit rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare. Cantitatea pămîntului alipit la rădăcini, % din greutate, nu mai mult de - 1,0. *Notă: Umeditatea externă excesivă - cantitatea de umeditate de la ploaie sau irigare. Condensaţia de pe rădăcini cauzată de diferenţa de temperatură nu este considerată umeditate externă excesivă. Condiţii pentru toleranţe. În fiecare ambalaj (sau fiecare lot) se admite prezenţa produsului care nu corespunde condiţiilor pentru calitatea respectivă în limitele toleranţei stabilite referitor la calitate =5%.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
600
Unități de măsură
Kilogram
5. Paste făinoase Calitate superioara, folosite pentru prepararea de supe, borș, zeamă....
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
150
Unități de măsură
Kilogram
6. Crupe de Orz Calitatea superioara
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
700
Unități de măsură
Kilogram
7. Ouă de găină de masă măşcate, SM 89 Clasa "ouă de găină de masă" (proaspete) cuprinde ouăle de găină cu termenul de păstrare la temperatura până la 20С maxim 25 zile de la data ouatului. Ouă măşcate, cu masa de peste 50 gr.; Camera de aer, înălţimea - Imobilă, înălţimea până la 7 mm. Albuşul - Transparent, se admite o fluiditate neînsemnată fără miros şi gust străin, nespecific, de culoare albă. Gălbenuşul - Compact vizibil, se admite puţin mobil, de culoare galben-oranj. Coaja ouălelor de găină destinate pentru consum alimentar de toate categoriile terbuie să fie nevătămată şi curată. Pe coaja ouălelor de găină se admit puncte unice, pete şi dungi de impurităţi, pe maximum 1/8 din suprafaţa cojii. Pe coajă nu se admit pete de sânge şi excremente. Ouăle de găină la livrare trebuie să fie însoţite de certificatul veterinar şi eticheta să cuprindă următoarea informaţie: 1. Denumirea întreprinderii avicole-producătoare; 2. Categoria, clasa ouălor; 3. Data ouatului[ziua, luna, anul]; 4. Termenul de valabilitate [zile];
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
3500
Unități de măsură
Bucata
8. Pui, congelare uscata, Pui de găină cu carcasa eviscerată, calitate superioară, congelare uscată, în cutii de carton, cu greutatea nu mai puţin de 1,5 kg per unitate. Aspect - Pui de găină fără impurităţi mecanice, cu suprafaţă umedă dar nelipicioasă; Culoarea musculaturii - Roz- roşiatică, caracteristică; Consistenţa musculaturii - Fermă şi elastică; Miros - La suprafaţă şi în secţiune caracteristic normal, fără miros străin; Caracteristicile bulionului - Curat, transparent, cu nuanţă opalescentă, fără flacoane sau sediment cu grăsime topită la suprafaţă sub formă de peliculă sau insule; Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
1800
Unități de măsură
Kilogram
9. Cartofi, GOST 7176-85 din sorturi tîrzii cu valoare nutritivă ridicată Aspect Tuberculi întregi, uscaţi, necontaminaţi, sănătoşi, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig. Omogene în formă şi culoare. Tipice soiurilor botanice după culoare şi formă. Mature, cu o coajă densă Miros şi gust Specific pentru soiurile de cartofi , fără miros şi gust străin Mărimea de tuberculi la cel mai mare diametru transversal, mm nu mai puţin de30 Nu se admit tuberculi de cartofi uscaţi cu semne de putrezire, degeraţi sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare Se permit tuberculi cu noduli, iar suprafaţa verde să nu depăşească 1/4 din suprafaţa tuberculului,% nu mai mult de -2,0. Tuberculi cu adîncime deteriorată mecanic a mai mult de 5 mm şi o lungime mai mult de-10 mm (tăieturi, rupturi,crăpături, adîncituri), % nu mai mult de-5,0 Tuberculi zdrobiţi, jumătăţi de tuberculi sau bucăţi - Nu se permit. Tuberculi atacaţi de dăunători - Nu se permit. Rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare - Nu se admit. Cantitatea pămîntului alipit la tuberculi, % din greutate, nu mai mult de 1,0
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
4500
Unități de măsură
Kilogram
10. Ceai negru, cu frunze mari Calitatea superioara, în ambalaj de 100 gr, 200gr, 300gr
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
90
Unități de măsură
Kilogram
11. Ulei de floarea soarelui rafinat dezodorizat Ambalaj pînă la 1 kg. GOST 1129-93Caracteristici organoleptice Aspect – la 600 C pentru uleiul in ambalaje de desfacere - Limpede, fara suspensii sau sedimente. Transparenţa - Transparent, fără sedimente. Culoarea – galbenă. Miros specific uleiului de floarea soarelui rafinat, fără miros şi gust străin Condiții privind ambalarea și inscripționarea uleiului. Materialele de ambalaj şi ambalajele trebuie să fie curate, uscate, fără defecte mecanice, să nu conţină substanţe dăunătoare sau alte mirosuri străine, şi să asigure calitatea şi durabilitatea produsului.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
510
Unități de măsură
Kilogram
12. Mazăre verde conservată Calitatea superioara .În borcan de sticlă cu masa de pînă la 1 kg
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
150
Unități de măsură
Kilogram
13. Smântână 15%, smîntînă dulce – produs obţinut din lapte sub forma unei emulsii de tip grăsime în apă, cu un conţinut minim de grăsime lactată de 10 %. Aspectul exterior şi consistenţa - Lichidă netransparentă, omogenă, potrivit de densă. Gust şi miros - Caracteristice pentru smîntîna dulce, cu gust uşor de pasteurizare. Se admite gust dulciu sau puţin sărat. Culoarea - Albă cu nuanţă cremă, uniformă în toată masa.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
500
Unități de măsură
Kilogram
14. Zahăr cristal alb de calitate standard, În saci a câte 50 kg. Gost 21-94 Zahărul cristal. Zahăr alb de calitate standard cu destinaţie alimentară. zahăr alb - zahăr alb de calitate standard cu destinaţie alimentară sau de materie primă pentru industria alimentară. Zahărul cristal se fabrică cu dimensiunile de la 0,2 pînă la 3,0 mm. Se acceptă abateri de la dimensiunea specificată în mărime ce nu depăşeşte 5 % din dimensiunile cristalelor. Culoare – culoare albă. Friabilitate - Zahărul cristal trebuie să fie friabil. Gust - Dulce, fără gust străin, fără miros străin, Miros - Caracteristic zahărului, fără miros străin, atît în zahărul uscat cît şi în soluţia sa apoasă. Inscripţionările trebuie să fie estetice şi vizibile. Operatorul economic contractant nu-şi va trece coordonatele şi sigla, dacă nu este producător, ambalator sau distribuitor. Trebuie să fie înscrise cel puţin, următoarele informaţii: numele şi adresa producătorului, ţara de provenienţă, lot ambalare nr., numele şi adresa distribuitorului dacă este altul decât producătorul şi ambalatorul, termenul de valabilitate (ZZ/LL/AAAA), semnele specifice pentru protecţia mediului (aruncă la coş, reciclabil, punctul verde etc. )
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
2500
Unități de măsură
Kilogram
15. Paste făinoase Calitate superioara, ambalaj 5-10 kg, GOST 875-92 diverse forme și lungimi
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
300
Unități de măsură
Kilogram
16. Fileul carcasei de pasăre refrigerat, În ambalaj, ladă pînă la 5 kg. Refrigerat la maximum + 4▫C, temperatura determinata in profunzime:”Regiunea carcasei de pasăre eviscerată, ce constă din muşchii sternului scoşi de pe os. Condiţii de marcare şi ambalare: Produsul se marcheazăîn locurile şi cu specificaţiile prevăzute de dispozitiile legale sanitar-veterinare în vigoare, precum şi cu data fabricării (ziua, luna, anul ) şi termenul de valabilitate. Recepţia produselor:Receptia calitativă va consta în: • probe aspectuale şi organoleptice; • analize fizico-chimice şi bacteriologice de laborator, dacă este cazul. Aceste probe se efectuează cu cantităţi de produse prelevate prin sondaj. Cantităţile necesare analizelor se vor asigura gratuit de furnizor suplimentar faţă de cantitatea livrată.În situaţia în care cantitatea livrată se compune din mai multe loturi de fabricaţie, recepţia calitativă se efectuează prin prelevarea a 1% din fiecare lot”
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
450
Unități de măsură
Kilogram
17. Orez cu bobul lung Orez de calitatea superioară.Orez cu bobul lung de categoria B – orez cu lungimea bobului mai mare de 6 mm şi cu raportul lungime/lăţime mai mare sau egal cu 3; Culoare - Alb cu nuante diferite. Miros - Caracteristic de orez şi fără miros străin, nu mucegăit. Gust - Caracteristic de orez, fără alte arome, nu acru, nu amar. Miezuri având un raport dintre lungime şi lățime a miezului 2, 3 Umiditate,%, nu mai mult - 15.5. Boabe benigne,%, nu mai puţin de - 99,7. inclusiv orez zdrobit,%, nu mai mult de – 4. nucleele de orez îngălbenite,%, nu mai mult de - 0.5. nucleele de orez calcaroase,%, nu mai mult de - 1.0. nucleu cu dungi rosii,%, nu mai mult de - 1.0. nucleu roşu,%, - Nu este permis. Nucleul de gluten, %, nu mai mult - 1.0. Orez cu bobul nedecojite,%, - Nu este permis. Impuritate,%, nu mai mult - 0.2. inclusiv amestec mineral - 0.05. impurităţi organice - Nu este permis. Infestare a dăunătorilor de cereale - Nu este permis. Contaminarea de dăunători cereale moarte: gândaci morţi la 1 kg, cu nu mai mult de, unităţi - Nu este permis. Impurităţi Metallomagnetic mg la 1 kg, nu mai mult – 3. *Notă: Umiditate de orez pentru livrare precoce şi de depozitare peste termenele stabilite de GOST 26791, nu trebuie să depăşească 14,0%. Dimensiunea particulelor individuale de impurităţi metallomagnetic în mare dimensiune liniară nu trebuie să depăşească 0,3 mm, iar greutatea particulelor sale individuale nu trebuie să depăşească 0,4 mg.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
1000
Unități de măsură
Kilogram
18. Pâine de făinăde grâu, Albă, Calitatea superioară. Forma şi suprafaţa - Specifice sortimentului de pîine dat, fără impurificări. Se admit crăpături, prezente pe întreaga coajă de sus în una sau cîteva direcţii şi cu lăţimea pînă la 1,5 cm, de asemenea subversivităţii, care cuprind întreaga lungime la una din părţile laterale a pîinii coapte în forme şi cu lăţimea pînă la 1,5 cm la pîinea coaptă în forme. Culoarea - De la galben-deschis pînă la brun-închis, fără arsuri. Starea miezului - Bine copt, elastic, neumed la palpare, cu porozitate dezvoltată, fără urme de făină nefrămîntată. Gust şi miros - Specifice sortimentului de pîine dat, fără gust şi miros străin (de mucegai, de ranced, etc.). Pîinea se livreaza in ambalaje de desfacere si de transport; painea se ambaleaza in pungi avizate sanitar-veterinar. Ambalajele trebuie sa asigure pastrarea integritatii si calitatii produsului pe timpul depozitarii si transportului; ele trebuie sa fie curate, uscate si fara mirosuri straine. In ambalajele de transport, produsul se aseaza intr-un numar care sa evite deformarea, deprecierea sau ruperea acestuia. Marcarea ambalajele de desfacere vor fi marcate individual prin etichetare cu urmatoarele mentiuni: denumirea, adresa si nr. de telefon ale unitatii producatoare, denumirea produsului, cantitatea neta, lista cuprinzand ingredientele, lista valorilor nutritionale ptr.100g produs finit, conditii de depozitare, a se consuma de preferinta inainte de …..
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
4000
Unități de măsură
Kilogram
19. Pâine de făinăde grâu cu secară, Calitatea superioară cu secară. Forma şi suprafaţa - Specifice sortimentului de pîine dat, fără impurificări. Se admit crăpături, prezente pe întreaga coajă de sus în una sau cîteva direcţii şi cu lăţimea pînă la 1,5 cm, de asemenea subversivităţii, care cuprind întreaga lungime la una din părţile laterale a pîinii coapte în forme şi cu lăţimea pînă la 1,5 cm la pîinea coaptă în forme. Culoarea - De la galben-deschis pînă la brun-închis, fără arsuri. Starea miezului - Bine copt, elastic, neumed la palpare, cu porozitate dezvoltată, fără urme de făină nefrămîntată. Gust şi miros - Specifice sortimentului de pîine dat, fără gust şi miros străin (de mucegai, de ranced, etc.). Pîinea se livreaza in ambalaje de desfacere si de transport; painea se ambaleaza in pungi avizate sanitar-veterinar. Ambalajele trebuie sa asigure pastrarea integritatii si calitatii produsului pe timpul depozitarii si transportului; ele trebuie sa fie curate, uscate si fara mirosuri straine. In ambalajele de transport, produsul se aseaza intr-un numar care sa evite deformarea, deprecierea sau ruperea acestuia. Marcarea ambalajele de desfacere vor fi marcate individual prin etichetare cu urmatoarele mentiuni: denumirea, adresa si nr. de telefon ale unitatii producatoare, denumirea produsului, cantitatea neta, lista cuprinzand ingredientele, lista valorilor nutritionale ptr.100g produs finit, conditii de depozitare, a se consuma de preferinta inainte de …..
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
3000
Unități de măsură
Kilogram
20. Piper negru praf, Calitatea superioara în ambalaj de 20 gr.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
4
Unități de măsură
Kilogram
21. Crupe de Griş Calitatea superioara
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
900
Unități de măsură
Kilogram
22. Crupe de Grâu Calitatea superioara
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
700
Unități de măsură
Kilogram
23. Făina de grîu pentru panificaţie de calitate superioară, Calitate Superioară, în ambalaj pînă la 5 kg. SM 202:2000 Culoarea- Albă sau albă cu nuanţă crem. Miros - Specific făinii de grîu, fără miros străin, rînced sau de mucegai. Gust - Specific făinii de grîu, fără gust străin, nici acru, nici amar. Impurităţi minerale - Fără scrîşnet la mestecare. Umeditatea maximă 15%.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
100
Unități de măsură
Kilogram
24. Sare de Lămâe, Calitatea superioara în ambalaj de 20 gr.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
6
Unități de măsură
Kilogram
25. Mazăre uscată jumătăţi Calitate superioară
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
100
Unități de măsură
Kilogram
26. Ceapă proaspătă calitatea întîi, SM 243: 2004 bulbii de ceapă trebuie să fie: intacţi, sănătoşi, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, curaţi, fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig, suficient de uscaţi în stadiul de utilizare prevăzut (cel puţin primele straturi exterioare ale învelişului şi tulpinile trebuie să fie complet uscate), fără tulpini false sau tari, fără insecte dăunătoare, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără miros şi gust străin. Tulpinile trebuie să fie sucite sau tăiate de maximum 6 cm lungime. Condiţiile specifice de calitate pentru ceapa de calitatea întîi: bulbii trebuie să fie tari şi denşi, fără semne de încolţire, fără defecte provocate de o dezvoltare vegetativă anormală, practic fără fascicole de rădăcini.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
500
Unități de măsură
Kilogram
27. Brînză cu chiag tare 45-50%, brânzeturi tari şi semitari – brânzeturi ce se caracterizează printr-o formă bine determinată corespunzătoare fiecărui sortiment, cu pasta omogenă şi elastică, cu ochiuri de fermentare de diferite dimensiuni şi repartizate în funcţie de sortiment, coajă tare şi elastică, acoperită cu un strat subţire de parafină; Aspect exterior - Coaja curată, netedă, fără strat gros sub coajă, fără deteriorări, acoperită cu compoziţie de parafină, polimerică sau mixtă (polimerică cu parafină) sau acoperită cu folie din material polimeric Consistenţa - Plastică, omogenă în toată masa. Se admite pastă densă, puţin fărîmiciosă la îndoire. Aspect în secţiune - Desen ce constă din ochiuri de fermentare cu formă rotundă, ovală sau neregulată. La unele sortimente se admite lipsa desenului. Gust şi miros - Caracteristic brânzeturilor, slab acidulat, fără gust şi miros străin. Se admite gust puţin amărui. Culoarea pastei - De la albă pînă la galben deschis, uniformă în toată masa
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
320
Unități de măsură
Kilogram
28. Varză albă proaspătă, În saci, GOST 1724-85Cerinţe minime de calitate - Cu coacerea mediu, mediu tîrziu şi tîrziu. Aspectul exterior - Căpăţini proaspete, întregi, sănătoase, curate, pe deplin formate, tipice soiurilor botanice după culoare şi formă, fără atacuri de boli sau insecte care să le facă improprii consumului, , fără urme vizibile de substanţe străine, fără vătămări produse de frig. Miros şi gust - Specific pentru soiurile de varză, fără miros şi gust străin. Densitatea căpăţinii de varză - Dens sau mai puţin dens, dar nu seci. Curăţirea căpăţinii de varză - Varza trebuie să fie curăţită de frunze pînă la frunzele de culoare verde sau albe bine strînse ce formează căpăţina. Se permite căpăţina de varză cu 2-4 frunze verzi libere prin prejur. Lungimea ciocanului de la căpăţină, cm nu mai mult de - 3 cm. Greutatea căpăţinii de varză depinde de soiuri şi perioada de coacere  din mai pîna la 1 august – 0,6 kg  de la 1 septembrie – min. 0,8kg -1,2kg Nu se admit căpăţini cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare . Condiţii pentru toleranţe. În fiecare ambalaj (sau fiecare lot) se admite prezenţa produsului care nu corespunde condiţiilor pentru calitatea respectivă în limitele toleranţei stabilite referitor la calitate =5%.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
1000
Unități de măsură
Kilogram
29. Carne de bovine refrigerată Tranșată fără os, conform HG nr. 696 din 04.08.2010, Porțiuni tranșate din carcase, Carne de animale tinere și adulte, Refrigerată, Clasa - U, Starea de îngrășare - medie (pentru animale adulte); Clasa - R, Starea de îngrășare - acoperită (pentru animalele tinere), să posede proprietăți organoleptice specifice speciei, vîrstei și stării de îngrășare a animalelor.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
800
Unități de măsură
Kilogram
30. Fasole, albe, Calitate superioară
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
200
Unități de măsură
Kilogram
31. unt de vacă, în ambalaj de 200 gr, cu grăsimea de 72,5 % conform GOST 37-91 unt – unt fabricat din smîntînă dulce sau fermentată obţinută din lapte de vacă; Gust şi miros - De smîntînă dulce cu sau fără gust de pasteurizare; fără gust şi miros străin. Consistenţa şi aspectul exterior - Compactă, plastică, omogenă, suprafaţa în secţiune lucioasă sau slab lucioasă. Se admite: pentru untul din smîntînă dulce – insuficient compactă şi plastică; puţin fragilă şi/sau sfărîmicioasă; suprafaţa cu prezenţa picăturilor foarte mici unitare de umiditate; Culoare - De la albă pînă la galbenă, omogenă în toată masa.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
700
Unități de măsură
Kilogram
32. Lapte pasteurizat 2,5%, lapte de consum – lapte normalizat, supus unui tratament termic corespunzător, ambalat în recipiente de desfacere şi destinat comercializării. Aspectul exterior şi consistenţa - Lichid netransparent, omogen fără sediment, nefilant. Gust şi miros - Pur, fără miros şi gust străin, necaracteristic laptelui proaspăt. Pentru laptele înăbuşit – gust bine pronunţat de pasteurizare, pentru laptele fabricat cu adaos de produse lactate praf sau concentrate – gust dulcişor. Culoare - Albă, cu o nuanţă puţin gălbuie, pentru laptele înăbuşit – cu nuanţă cremă, pentru laptele degresat – cu o nuanţă albăstruie, pentru laptele cu ingrediente – cu nuanţă caracteristică pentru ingredient.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
5000
Unități de măsură
Litru; decimetru cub
33. Morcov proaspăt, GOST 1721-85Rădăcina proaspătă, întreagă, sănătoasă, curată, fără vătămări cauzate de insectele dăunătoare, fără umeditate excesivă la suprafaţă, fără vătămări, cu o formă şi coloraţie tipică pentru sorturile de morcov de masă, cu lungimea de tulpini rămase nu mai mult de 2,0 cm sau fără tulpini.Se permit abateri de la forma tipică, dar nu urîte.Se permit rădăcini cu crăpături vindecate, astfel încît să nu desfigureze forma tipică.Se permit rădăcini vindecate cu fisuri naturale cu adîncimea nu mai mare de 2-3 mm în partea corticală, formate în timpul formării rădăcinii, rădăcini cu noduli minori, formate ca urmare a dezvoltării rădăcinilor laterale ce nu afectează în mod semnificativ aspectul rădăcinii. Culoarea Portocalie, uniformă, corespunzător speciei şi gradului de maturitate al legumei Consistenţa Consistenţa tare, crocantă la exterior şi suculentă la interior, fără urme de putrezire Miros şi gust Specific pentru acets soi, fără miros şi gust străin. Dimensiunile rădăcinei la cel mai mare diametru transversal, cm3,0 - 8,0 Cuprinsul rădăcinei cu abateri de la dimensiunile specificate nu mai mult de 0,5 cm, în total % în greutate, nu mai mult de10,0 Cuprinsul rădăcinei crăpate, rupte de nu mai puţin de 7,0 cm cu forma urîtă dar nu ramificat, trunchiate incorect (capete, bucăţi), în total % în greutate, nu mai mult de5,0 Nu se admit rădăcini uscate cu semne de putrezire, degerate sau de orice altă alterare care le face inapt de utilizare Cantitatea pămîntului alipit la rădăcini, % din greutate, nu mai mult de-1,0
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
500
Unități de măsură
Kilogram
34. Fulgi de Ovăz Calitatea superioara
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
600
Unități de măsură
Kilogram
35. Crupe de Arpacaş Calitatea superioara
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
400
Unități de măsură
Kilogram
36. Pastă de tomate 25%, calitatea superioară, în borcane cu greutatea de pînă la - 1 kg
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
100
Unități de măsură
Kilogram
37. Magiun de miere calitatea superioară, în ambalaj de sticlă sau cutii conservate cu greutatea de pînă la 1kg.
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
120
Unități de măsură
Kilogram
38. Crupe de Mei Calitatea superioara
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
400
Unități de măsură
Kilogram
39. Sare Iodată, Calitatea superioara Ambalaj pînă la 1 kg
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
300
Unități de măsură
Kilogram
40. Brânză de vaci 9%, brânzeturi nematurate, inclusiv brânza proaspătă – brânzeturi, care sunt gata pentru consum după fabricare; Brânzeturi moi: Aspect exterior - Fără coajă. Se admit pete galbene de grăsime pe suprafaţa Consistenţa - Omogenă în toată masa, potrivit de compactă, uşor fărâmicioasă Gust şi miros- Slab acidulat, fără gust şi miros străin
CPV
15800000-6 - Diverse produse alimentare
Cantitatea
450
Unități de măsură
Kilogram