Sistemul electronic de achiziții publice

Descriere

ID
39862688-1fb7-11e9-bc94-25b0c2da1c29
Denumirea lotului
Kalii chloridum 22,5% 10 ml
Descriere
Kalii chloridum 22,5% 10 ml ATC B05XA01. Forma farmaceutică Conc./sol. perf.. Mod de administrare i/v. Unitatea de masura fiolă. Se acceptă medicamente autorizate și neautorizate în Republica Moldova. Pentru medicamentele neautorizate se va prezenta: 1. Certificat GMP în limba română, rusă sau engleză, valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019), cu aplicarea suplimentară a semnăturii și ștampilei Participantului. Denumirea producătorului și originea acestuia trebuie să fie identice cu cele indicate în Specificația tehnică F 4.1 și Specifația de preț F 4.2) sau 2. Dovada autorizării medicamentului: - de către Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency - EMA) sau - în cel puțin o țară din Spațiul Economic European sau Elveția, SUA, Canada, Japonia, Australia sau - în țara deținătorului Certificatului de Înregistrare a Medicamentului sau Producătorului. În calitate de dovadă se va prezenta Certificatul Produsului Farmaceutic conform recomandărilor OMS (Certificate of pharmaceutical product - CPP), valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019) sau Certificatul de înregistrare a medicamentului în țara producătorului sau deținătorului (se acceptă extrasul de pe site-ul oficial al autorității naționale competente) – documentele prezentate vor fi semnate și ștampilate de către Participant. Denumirea și specificațiile tehnice ale medicamentului ofertat și denumirea producătorului/deținătorului certificatului de înregistrare și originea acestuia vor fi identice atît în Specificația tehnică F 4.1 și Specificația de preț F 4.2, cît și în documentele confirmative.
Statut
Procedură finalizată
Valoarea estimată
30,000.00 MDL

Lista pozițiilor

1. Dobutaminum 250 mg/50 ml ATC C01CA07. Forma farmaceutică Soluție perfuzabilă. Mod de administrare i/v. Unitatea de masura flacon. Se acceptă medicamente autorizate și neautorizate în Republica Moldova. Pentru medicamentele neautorizate se va prezenta: 1. Certificat GMP în limba română, rusă sau engleză, valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019), cu aplicarea suplimentară a semnăturii și ștampilei Participantului. Denumirea producătorului și originea acestuia trebuie să fie identice cu cele indicate în Specificația tehnică F 4.1 și Specifația de preț F 4.2) sau 2. Dovada autorizării medicamentului: - de către Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency - EMA) sau - în cel puțin o țară din Spațiul Economic European sau Elveția, SUA, Canada, Japonia, Australia sau - în țara deținătorului Certificatului de Înregistrare a Medicamentului sau Producătorului. În calitate de dovadă se va prezenta Certificatul Produsului Farmaceutic conform recomandărilor OMS (Certificate of pharmaceutical product - CPP), valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019) sau Certificatul de înregistrare a medicamentului în țara producătorului sau deținătorului (se acceptă extrasul de pe site-ul oficial al autorității naționale competente) – documentele prezentate vor fi semnate și ștampilate de către Participant. Denumirea și specificațiile tehnice ale medicamentului ofertat și denumirea producătorului/deținătorului certificatului de înregistrare și originea acestuia vor fi identice atît în Specificația tehnică F 4.1 și Specificația de preț F 4.2, cît și în documentele confirmative.
CPV
33600000-6 - Produse farmaceutice
Cantitatea
360
Unități de măsură
Bucata
2. Dobutaminum 250 mg/20 ml ATC C01CA07. Forma farmaceutică Soluție perfuzabilă. Mod de administrare i/v. Unitatea de masura fiolă. Se acceptă medicamente autorizate și neautorizate în Republica Moldova. Pentru medicamentele neautorizate se va prezenta: 1. Certificat GMP în limba română, rusă sau engleză, valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019), cu aplicarea suplimentară a semnăturii și ștampilei Participantului. Denumirea producătorului și originea acestuia trebuie să fie identice cu cele indicate în Specificația tehnică F 4.1 și Specifația de preț F 4.2) sau 2. Dovada autorizării medicamentului: - de către Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency - EMA) sau - în cel puțin o țară din Spațiul Economic European sau Elveția, SUA, Canada, Japonia, Australia sau - în țara deținătorului Certificatului de Înregistrare a Medicamentului sau Producătorului. În calitate de dovadă se va prezenta Certificatul Produsului Farmaceutic conform recomandărilor OMS (Certificate of pharmaceutical product - CPP), valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019) sau Certificatul de înregistrare a medicamentului în țara producătorului sau deținătorului (se acceptă extrasul de pe site-ul oficial al autorității naționale competente) – documentele prezentate vor fi semnate și ștampilate de către Participant. Denumirea și specificațiile tehnice ale medicamentului ofertat și denumirea producătorului/deținătorului certificatului de înregistrare și originea acestuia vor fi identice atît în Specificația tehnică F 4.1 și Specificația de preț F 4.2, cît și în documentele confirmative.
CPV
33600000-6 - Produse farmaceutice
Cantitatea
360
Unități de măsură
Bucata
3. Kalii chloridum 22,5% 10 ml ATC B05XA01. Forma farmaceutică Conc./sol. perf.. Mod de administrare i/v. Unitatea de masura fiolă. Se acceptă medicamente autorizate și neautorizate în Republica Moldova. Pentru medicamentele neautorizate se va prezenta: 1. Certificat GMP în limba română, rusă sau engleză, valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019), cu aplicarea suplimentară a semnăturii și ștampilei Participantului. Denumirea producătorului și originea acestuia trebuie să fie identice cu cele indicate în Specificația tehnică F 4.1 și Specifația de preț F 4.2) sau 2. Dovada autorizării medicamentului: - de către Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency - EMA) sau - în cel puțin o țară din Spațiul Economic European sau Elveția, SUA, Canada, Japonia, Australia sau - în țara deținătorului Certificatului de Înregistrare a Medicamentului sau Producătorului. În calitate de dovadă se va prezenta Certificatul Produsului Farmaceutic conform recomandărilor OMS (Certificate of pharmaceutical product - CPP), valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019) sau Certificatul de înregistrare a medicamentului în țara producătorului sau deținătorului (se acceptă extrasul de pe site-ul oficial al autorității naționale competente) – documentele prezentate vor fi semnate și ștampilate de către Participant. Denumirea și specificațiile tehnice ale medicamentului ofertat și denumirea producătorului/deținătorului certificatului de înregistrare și originea acestuia vor fi identice atît în Specificația tehnică F 4.1 și Specificația de preț F 4.2, cît și în documentele confirmative.
CPV
33600000-6 - Produse farmaceutice
Cantitatea
2000
Unități de măsură
Bucata
4. Norepinephrinum 0.1% 1 ml ATC C01CA03. Forma farmaceutică Soluție injectabilă. Mod de administrare i/v+i/m. Unitatea de masura fiolă. Se acceptă medicamente autorizate și neautorizate în Republica Moldova. Pentru medicamentele neautorizate se va prezenta: 1. Certificat GMP în limba română, rusă sau engleză, valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019), cu aplicarea suplimentară a semnăturii și ștampilei Participantului. Denumirea producătorului și originea acestuia trebuie să fie identice cu cele indicate în Specificația tehnică F 4.1 și Specifația de preț F 4.2) sau 2. Dovada autorizării medicamentului: - de către Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency - EMA) sau - în cel puțin o țară din Spațiul Economic European sau Elveția, SUA, Canada, Japonia, Australia sau - în țara deținătorului Certificatului de Înregistrare a Medicamentului sau Producătorului. În calitate de dovadă se va prezenta Certificatul Produsului Farmaceutic conform recomandărilor OMS (Certificate of pharmaceutical product - CPP), valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019) sau Certificatul de înregistrare a medicamentului în țara producătorului sau deținătorului (se acceptă extrasul de pe site-ul oficial al autorității naționale competente) – documentele prezentate vor fi semnate și ștampilate de către Participant. Denumirea și specificațiile tehnice ale medicamentului ofertat și denumirea producătorului/deținătorului certificatului de înregistrare și originea acestuia vor fi identice atît în Specificația tehnică F 4.1 și Specificația de preț F 4.2, cît și în documentele confirmative.
CPV
33600000-6 - Produse farmaceutice
Cantitatea
1030
Unități de măsură
Bucata
5. Alprostadilum 60 mcg ATC G04BE. Forma farmaceutică Pulb./sol. inj.. Mod de administrare intracavernos. Unitatea de masura fiolă. Se acceptă medicamente autorizate și neautorizate în Republica Moldova. Pentru medicamentele neautorizate se va prezenta: 1. Certificat GMP în limba română, rusă sau engleză, valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019), cu aplicarea suplimentară a semnăturii și ștampilei Participantului. Denumirea producătorului și originea acestuia trebuie să fie identice cu cele indicate în Specificația tehnică F 4.1 și Specifația de preț F 4.2) sau 2. Dovada autorizării medicamentului: - de către Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency - EMA) sau - în cel puțin o țară din Spațiul Economic European sau Elveția, SUA, Canada, Japonia, Australia sau - în țara deținătorului Certificatului de Înregistrare a Medicamentului sau Producătorului. În calitate de dovadă se va prezenta Certificatul Produsului Farmaceutic conform recomandărilor OMS (Certificate of pharmaceutical product - CPP), valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019) sau Certificatul de înregistrare a medicamentului în țara producătorului sau deținătorului (se acceptă extrasul de pe site-ul oficial al autorității naționale competente) – documentele prezentate vor fi semnate și ștampilate de către Participant. Denumirea și specificațiile tehnice ale medicamentului ofertat și denumirea producătorului/deținătorului certificatului de înregistrare și originea acestuia vor fi identice atît în Specificația tehnică F 4.1 și Specificația de preț F 4.2, cît și în documentele confirmative.
CPV
33600000-6 - Produse farmaceutice
Cantitatea
275
Unități de măsură
Bucata
6. Nitroglycerinum 5 mg/ml 2 ml ATC C01DA02. Forma farmaceutică Soluție perfuzabilă. Mod de administrare i/v. Unitatea de masura fiolă. Se acceptă medicamente autorizate și neautorizate în Republica Moldova. Pentru medicamentele neautorizate se va prezenta: 1. Certificat GMP în limba română, rusă sau engleză, valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019), cu aplicarea suplimentară a semnăturii și ștampilei Participantului. Denumirea producătorului și originea acestuia trebuie să fie identice cu cele indicate în Specificația tehnică F 4.1 și Specifația de preț F 4.2) sau 2. Dovada autorizării medicamentului: - de către Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency - EMA) sau - în cel puțin o țară din Spațiul Economic European sau Elveția, SUA, Canada, Japonia, Australia sau - în țara deținătorului Certificatului de Înregistrare a Medicamentului sau Producătorului. În calitate de dovadă se va prezenta Certificatul Produsului Farmaceutic conform recomandărilor OMS (Certificate of pharmaceutical product - CPP), valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019) sau Certificatul de înregistrare a medicamentului în țara producătorului sau deținătorului (se acceptă extrasul de pe site-ul oficial al autorității naționale competente) – documentele prezentate vor fi semnate și ștampilate de către Participant. Denumirea și specificațiile tehnice ale medicamentului ofertat și denumirea producătorului/deținătorului certificatului de înregistrare și originea acestuia vor fi identice atît în Specificația tehnică F 4.1 și Specificația de preț F 4.2, cît și în documentele confirmative.
CPV
33600000-6 - Produse farmaceutice
Cantitatea
6400
Unități de măsură
Bucata
7. Nadroparini calcium 9500 UI/ml 5 ml ATC B01AB06. Forma farmaceutică Soluție injectabilă. Mod de administrare s/cutanat. Unitatea de masura flacon. Se acceptă medicamente autorizate în Republica Moldova.
CPV
33600000-6 - Produse farmaceutice
Cantitatea
300
Unități de măsură
Bucata
8. Norepinephrinum 0.1% 4 ml ATC C01CA03. Forma farmaceutică Soluție injectabilă. Mod de administrare i/v+i/m. Unitatea de masura fiolă. Se acceptă medicamente autorizate și neautorizate în Republica Moldova. Pentru medicamentele neautorizate se va prezenta: 1. Certificat GMP în limba română, rusă sau engleză, valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019), cu aplicarea suplimentară a semnăturii și ștampilei Participantului. Denumirea producătorului și originea acestuia trebuie să fie identice cu cele indicate în Specificația tehnică F 4.1 și Specifația de preț F 4.2) sau 2. Dovada autorizării medicamentului: - de către Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency - EMA) sau - în cel puțin o țară din Spațiul Economic European sau Elveția, SUA, Canada, Japonia, Australia sau - în țara deținătorului Certificatului de Înregistrare a Medicamentului sau Producătorului. În calitate de dovadă se va prezenta Certificatul Produsului Farmaceutic conform recomandărilor OMS (Certificate of pharmaceutical product - CPP), valabil pentru toată perioada de livrare (pînă la 31.12.2019) sau Certificatul de înregistrare a medicamentului în țara producătorului sau deținătorului (se acceptă extrasul de pe site-ul oficial al autorității naționale competente) – documentele prezentate vor fi semnate și ștampilate de către Participant. Denumirea și specificațiile tehnice ale medicamentului ofertat și denumirea producătorului/deținătorului certificatului de înregistrare și originea acestuia vor fi identice atît în Specificația tehnică F 4.1 și Specificația de preț F 4.2, cît și în documentele confirmative.
CPV
33600000-6 - Produse farmaceutice
Cantitatea
4800
Unități de măsură
Bucata