- Etapa de clarificare
- Depunerea ofertelor
- Licitație electronică
- Etapa de evaluare a ofertelor
- Contract
Produselor alimentare pentru I jumatate 2020
Informaţia despre Autoritatea Contractantă
Denumirea
Codul fiscal/IDNO
Adresa
Web site
Persoana de contact
Datele achiziției
Data publicării
Ultima modificare
MTender ID
Cod CPV
Tip de procedură
Criteriu de evaluare
Lista loturilor
Denumirea lotului : Lotul 16 (Ouă de gaina )
Lotul 16 (Ouă de gaina )
Denumirea lotului : Lotul 9 (Conserve de fructe și legume)
Lotul 9 (Conserve de fructe și legume)
Denumirea lotului : Lotul 8 (Concerve de carne)
Lotul 8 (Concerve de carne)
Denumirea lotului : Lotul 1 (Crupe și boabe)
Lotul 1 (Crupe și boabe)
Denumirea lotului : Lotul 6 ( mezeluri)
Lotul 6 ( mezeluri)
Denumirea lotului : Lotul 2 (Faina de grîu și produse din faină)
Lotul 2 (Faina de grîu și produse din faină)
Denumirea lotului : Lotul 7 (Pește)
Lotul 7 (Pește)
Denumirea lotului : Lotul 10 (conserve de pește)
Lotul 10 (conserve de pește)
Denumirea lotului : Lotul 4 (Produse lactate)
Lotul 4 (Produse lactate)
Denumirea lotului : Lotul 11 (Мaioneză)
Lotul 11 (Мaioneză)
Denumirea lotului : Lotul 3 ( Pîne)
Lotul 3 ( Pîne)
Denumirea lotului : Lotul 12 Diverse produse alimentare(Condimente)
Lotul 12 Diverse produse alimentare(Condimente)
Denumirea lotului : Lotul 15 (Dulciuri)
Lotul 15 (Dulciuri)
Denumirea lotului : Lotul 14 ( Legume)
Lotul 14 ( Legume)
Denumirea lotului : Lotul 13 ( fructe)
Lotul 13 ( fructe)
Denumirea lotului : Lotul 5 (Carne)
Lotul 5 (Carne)
Denumirea lotului : Lotul 17 Ulei
Lotul 17 Ulei
Documentele procedurii de achiziție
lotul 2 (faina de grîu și produse din faină).docx
Specificații tehnice
29.11.2019 11:15:34
lotul 1 (crupe și boabe).docx
Specificații tehnice
29.11.2019 11:15:34
lotul 9 (conserve de fructe și legume).docx
Specificații tehnice
28.11.2019 12:13:16
documentatia_standard_bunuri (1).docx
Documentaţie de atribuire
28.11.2019 12:13:16
lotul 4 (produse lactate).docx
Specificații tehnice
29.11.2019 17:10:32
lotul 12 diverse produse alimentare(condimente).docx
Specificații tehnice
29.11.2019 11:15:34
lotul 12 diverse produse alimentare(condimente).docx
Specificații tehnice
28.11.2019 12:13:16
lotul 4 (produse lactate).docx
Specificații tehnice
29.11.2019 11:15:34
lotul 1 (crupe și boabe).docx
Specificații tehnice
28.11.2019 12:13:16
documentatia_standard_bunuri (1).docx
Documentaţie de atribuire
29.11.2019 11:15:34
lotul 9 (conserve de fructe și legume).docx
Specificații tehnice
29.11.2019 17:10:32
lotul 10 (conserve de pește).docx
Specificații tehnice
29.11.2019 11:15:34
lotul 9 (conserve de fructe și legume).docx
Specificații tehnice
29.11.2019 11:15:34
lotul 4 (produse lactate).docx
Specificații tehnice
28.11.2019 12:13:16
lotul 2 (faina de grîu și produse din faină).docx
Specificații tehnice
28.11.2019 12:13:16
lotul 16 (ouă de gaina ).docx
Specificații tehnice
29.11.2019 11:15:34
lotul 16 (ouă de gaina ).docx
Specificații tehnice
28.11.2019 12:13:16
lotul 8 (concerve de carne).docx
Specificații tehnice
29.11.2019 11:15:34
lotul 10 (conserve de pește).docx
Specificații tehnice
28.11.2019 12:13:16
lotul 8 (concerve de carne).docx
Specificații tehnice
28.11.2019 12:13:16
documentatia_standard_bunuri (1).docx
Documentaţie de atribuire
29.11.2019 17:10:32
La momentul actual nu sunt clarificări la procedură
Etapa de evaluare a ofertelor
Valoarea estimată fără TVA28.11.2019 12:13:16 - 08.12.2019 09:00:00
08.12.2019 09:00:00 - 18.12.2019 09:00:00